Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 7 camere Sibiu, Sibiu - 397000 EURO

397000 €  De vanzare
Sibiu, cartierul Turnisor, vila 293 mp, 7 camere, teren 160 mp, S.U. 293 mp, curte 160 mp, 7 cam., 2004, la cheie, se vinde vila spa-tioasa si eleganta situata la intrarea cartierului Turnisor din Sibiu, complet mobilata, utilata si amenajata in 2024, structural si ambiental

Pe site din 16-09-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 293 m2
Suprafata teren: 160 m2
Camere: 7

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Turnisor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  7 camere Sibiu, Sibiu  - 397000 EURO Proprietar 397000 €
Vanzare casa 7 camere Sibiu, Sibiu - 397000 EURO Turnisor, Sibiu , jud. Sibiu

Se vinde vila spatioasa si eleganta situata la intrarea cartierului Turnisor din Sibiu,complet mobilata, utilata si amenajata in 2024, structural si ambiental. Fiecare detaliu a fost atent gandit, incluzand piese unicat hand made si alte lucruri inedite. Proiectul este facut de un designer,oferind un cadru unic si rafinat pt.locuinta. Vila este perfecta pt.o familie numeroasa sau pt.cei ce doresc un spatiu generos si confortabil. Locuinta ofera multiple avantaje,incluzand accesul facil in toate directiile orasului, garaj pt.protectia masinii,o gradina ideala (proiectata de un peisagist) pt.relaxare si o filigorie perfecta pt.petrecerii cu familia si prietenii. Detalii tehnice -suprafata construita 351mp dispusa pe 4 nivele -3 dormitoare dormitorul matrimonial cu baie proprie -birou/camera de oaspetii -living -dinning -3 baii,2 dressing-uri -bucatarie open space -spatiu tehnic/ spalatorie -crama, camara -componenta conform releveu-lui -incalzire in pardoseala,temopane noi,usa garaj Hörmann -sist securitate pe fiecare nivel,video,alarma,etc Pt.alte detalii,sau poze nu ezitati sa ma contactati telefonic

397000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(