Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Olt, Slatina - 140000 EURO

140000 €  De vanzare
De vanzare casa la rosu in Clocociov strada Boiangiului nr 15B cu teren 250 mp si iesire direct in strada principala cu toate utilitatile. Casa o sa fie gata la rosu pana la sfarsitul anului 2024 ,are amprenta 65mp si are etaj. La parter o sa fie o baie ,bucatarie si living. La etaj 3 camere si baie. Pretul este de 135 mii euro. Cristian. Case de vanzare - Slatina , Case de vanzare - Olt

Pe site din 18-09-2024
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 115 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Slatina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Slatina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Slatina.

Este Clocociov zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Olt, Slatina  - 610000 EURO Proprietar 610000 €
Vanzare casa Olt, Slatina - 610000 EURO Clocociov, Slatina , jud. Olt

Vand casa complet mobilata S+P+E in suprafata construita de 301 mp, teren intravilan de 2297 mp, cartier Clocociov, zona foarte linistita. Drum de acces betonat, porti actionate electric, pavele pe suprafata din jurul casei, vegetatie din abundenta, gazon cu sistem de irigat. Parter format din hol intrare, living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, dressing, baie, iesire in terasa exterioara din living si dormitor. Etaj format din living, 2 dormitoare (unul cu balcon inchis), baie, terasa generoasa inchisa, plus 2 mini-terase deschise. Subsol pretabil pentru depozitare, spalatorie si uscatorie rufe, sau alt scop dorit, suprafata de 25 mp, acces din interiorul casei. Garaj cu usa actionata electric, prin care se poate traversa spre anexa gospodareasca tip rustic folosita drept bucatarie separata, cu baie, magazie, dormitor si terasa inchisa. Pretabila pentru evenimente sau pentru locuinta parinti care au nevoie de suport. Put forat la 90 mp, panouri fotovoltaice, sistem pompa de caldura, toate utilitatile existente. In partea din spate exista o gradina cu pomi fructiferi si o mini-sera, plus o anexa din panouri sandwich in suprafata de 125 mp, care poate fi folosita pentru depozitare sau pentru a desfasura un anumit tip de activitate. Materialele folosite sunt de calitate foarte buna, izolatie interioara si exterioara, grad de uzura redus, a existat mereu preocupare pentru intretinere la nivel corespunzator. Casa ofera relaxare, stilul este unul modern, spatiile din living sunt foarte generoase. Orice negociere se va purta in urma vizualizarii complete, se vinde cu terenul integral, nu se accepta propunere de parcelare. Case de vanzare - Slatina , Case de vanzare - Olt

610000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(