Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Galati, Smardan - 105000 EURO

105000 €  De vanzare
Simona Vlasie Casa Smardan 3 Camere Vand casa in Satul Smardan la 10 minute de orasul Galati cu 3 camere (doua dormitoare, sufragerie, bucatarie si baie) si doua magazii cu suprafata totala de 125 mp, garaj dublu de 38 mp amplasate pe un teren de 1000mp cu doua iesiri stradale (in fata DJ255C si in spate Drum Comunal).Casa este construita din BCA si izolata cu polistiren exterior si vata minerala in tavane.Propietatea dispune de put forat cu hidrofor si posibilitate de a se racorda la reteaua de apa publica si canalizare. Incalzirea se realizeaza cu centrala pe peleti. Zona este una linistita. Pretul este de 90000 Euro . Relatii la tel.

Pe site din 05-09-2024
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 125 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Smardan.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Smardan. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Smardan.

Este Smardan zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Galati, Smardan  - 24000 EURO Proprietar 24000 €
Vanzare casa Galati, Smardan - 24000 EURO Smardan, Smardan , jud. Galati

Se vinde sau se inchiriaza vila in loc Smardan jud Galati la doar 5 km de orasul Galati. Casa este situata pe trei nivele. -La schimb si cu apartament + diferenta de preferat in Brasov. -Proprietatea se afla in zona Peco Mon, zona linistita la o distanta de 50 m de strada principala. -Daca i-ti doresti o casa bine construita si finisata cu cele mai bune materiale acum poate fi a ta si a familiei tale. 1...Parter living-ul este amenajat in stil rustic unde se afla si semineul pe lemne functional, bucataria foarte spatioasa, biroul unde se afla si termosemineul pe peleti care incalzeste toata suprafata casei, tot in birou se afla si sistemele de incalzire si captare a calduri de la panourile solare care descarca intr-un paffar de o tona, baia foarte generoasa cu cada jacuzzi si casa scari. 2...Etajul dormitorul matrimonial cu baie inclusa, doua dormitoare individuale doua holuri si casa scari. 3...Mansarda, dormitorul matrimonial cu baie inclusa, living, doua dressing-uri si o terasa inchisa. Suprafata totala de locuit a casei este de 310 mp. Casa si anexele sunt protejate de sisteme antiefractie si camere de supraveghere, echipamentele sunt profesionale. _Foisoarele. 1...Foisorul mare care este si inchis este foarte generos construit doar din lemn stratificat, la interior se gaseste linia de gratar, afumatoare, rotisor, pizza si plita pe lemne, tot acolo sunt blaturile care au ghiuveta si plita pe gaz. 2...Foisorul deschis este construit tot din lemn stratificat masiv, destul de spatios unde se gaseste canapelele si fotoliile ptr relaxare cu balansoar. 3...Baia de serviciul pntru curte este in lateralul foisoarelor. Garajul cu o suprafata de 65 mp unde sub garaj se gaseste o pivnita, in pivnita gasim tancul de apa potabila si statia de deodorizare al apei. In lateralul garajului se afla o livada mica cu 5 ciresi. Casa si anexele sunt intabulate, se vinde utilata si mobilata La cerere trimit mai multe poze pe WhatsAapp. Pentru cei interesati merita vizualizata. Colaborez si cu agentii imobiliare. Case de vanzare - Smardan , Case de vanzare - Galati

24000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(