Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Buzau, Spataru - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Casa se afla in satul Spataru, langa padure,in centrul satului. Este compusa din : parter - living, dormitor, baie si bucatarie, iar la etaj 3 dormitoare, 2 dresinguri ,baie si balcon. Parterul este construit din caramida portanta iar etajul din lemn.Peste parter este turnata placa din beton armat de 15 cm.Sarpanta este invelita cu tabla tip Lindab de la Wetterbest,tamplarie Terraplast clasa A ,cu geam termopan dualprotect. Este tencuita si interior si exterior, apoi izolata cu polistiren expandat de 10 cm. .de asemenea este construita si o camera tehnica de 5.5x3.5 m, turnate trotuare pt terasa inprejurul casei.Ca si utilitati : sursa de apa proprie,sursa stradala,electricitate. Terenul aferent constructiei este de 625 mp. Gardul de la strada este din stalpi de beton cu plase de fier forjat. Sistem de supraveghere video Internet/tv Detin album foto cu toate etapele executiei Casa e complet terminata. Accept unele schimburi cu terenuri sau apartamente.

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 625 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Spataru.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Spataru. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Spataru.

Este Spataru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Spataru  - 99000 EURO Proprietar 99000 €

99000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(