Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Buzau, Stalpu - 85000 EURO

85000 €  De vanzare
Casa tip duplex P+M cu o suprafata utila de 132mp compusa astfel: Parter -living generos 39mp -Bucatarie decomandata 13 mp -Baie cu cada 5mp -Terasa 9 mp Mansarda -hol generos -2 dormitoare -baie cu dus -spatiu depozitare -balcon Utilitati: Apa curenta de la retea Put forat Centrala pe gaz cu rezervor de 1000 l Canalizare Curent electric Casa este construita pe un teren generos de 600 mp, ansamblul este compus din doua unitati locative si exista posibilitatea de achizitionare integral sau separat Curtea va fi amenajata cu pavaj elis Proprietatea are deschidere pe 2 laturi la drum Case de vanzare - Stalpu , Case de vanzare - Buzau

Pe site din 25-08-2024
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 132 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Stalpu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Stalpu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Stalpu.

Este Stalpu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Buzau, Stalpu  - 79000 EURO Proprietar 79000 €
Vanzare casa Buzau, Stalpu - 79000 EURO Stalpu, Stalpu , jud. Buzau

Casa de vanzare comuna Stalpu, 15km de Buzau (10min cu masina) UNIC PROPRIETAR, liber de datorii Constructie facuta de la 0, a fost teren gol, inceputa in 2021, pun la dispozitie toata documentatia proiectului plus facturi ce dovedeste cat fier beton s-a folosit la fundatie, cat ciment etc. Suprafata teren 1050mp, deschidere la strada 20.87m, lungime 50.58m Amprenta la sol 200mp Toate utilitatile disponibile apa, gaz, canalizare, curent Drum proaspat asfaltat De curant a fost adus pamant pentru nivelat terenul Constructie din caramida inclusiv peretii interiori, nu exista pereti falsi Instalatii electrice si santiare complet finalizate, casa este tencuita la nivelul parterului, plus scarile de acces la etaj din lemn Parterul este format din: - Living spatios cu geamuri termopan mari ce asigura un aport foarte mare de lumina - 2 dormitoare, ambele cu baie proprie, unul dintre ele dispunand si de dressing - Bucatarie spatioasa formata din 3 spatii, prevazut si cu zona de dinning, terasa in imediata apropiere ce duce spre curtea din spate, plus un spatiu ce poate fi amenajat pentru depozitare/ birou/ chiar si dormitor - Sub scara ce duce la etaj este prevazuta o baie de serviciu - Imediat la intrare se afla si un hol generos Etajul este ca in poze. Mai multe poze pot sa va dau p e WhatsApp daca sunteti cu adevarat interesati atat cu casa cat si cu planurile acesteia. Case de vanzare - Stalpu , Case de vanzare - Buzau

79000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(