Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Calarasi, Stefan Voda - 52000 EURO

52000 €  De vanzare
Casa de vanzare Casa dispune de apa , curent electric , fantana (trebuie sleita) , centrala pe lemne pe gazeificare cu ,calorifere in fiecare incapere, panou solar pentru apa calda -performant pe baza de glucon, +boiler mare de 200 litri, aer conditionat nou in garantie 2 ani , TV , Internet, geamuri si usi termopan noi in toata casa ,2 camere jos+living mare+bucatarie si baie mare cu bideu,wc si cada, complet nou renovata jos in 2018 zugravit si dat cu lavabil,gresie in toata casa, sus in mansarda nu este construit , se poate construii , totul fiind realizat pe acte . Suprafata totala 2000 mp4 , suprafata construita 160 de mp4 jos + 160 gol sus , total 320 , acte in regula pentru vanzare. Casa mai dispune de camere video roata dupa toata casa conectate 24/24 la internet pentru vizualizare+becuri pe senzor+alarma cu senzori de miscare in toata casa+in dependite, care te anunta pe telefon in caz de spargere , o mini livada de pomi fructiferi , gard metalic, beci mare, garaj mare , gazon proaspat pus in 2018, magazie mica+una mare pentru lemne si alte trebuinte ,nou construita si tencuita total. Amplasare la sosea in zona buna in comuna Stefan-Voda jud Calarasi, la 10 minute de mers cu masina sau cu trenul la Calarasi, 15 km mai exact.Este aproape de magazine, gara/statie autobuz, scoala si gradinita Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel 0734169251 . Pret 52000 Euro usor negociabil , nu sunati pentru negocieri nesimtite sau ca la banii astia cumperi in oras, esti liberi sa cumperi unde doresti,asta-i casa, asta-i pretul, casa nu se vinde din motive financiare, nu ne grabim sa o vindem. Multumesc 0734169251 whatapp .0720007194 apel telefonic.

Pe site din 26-05-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Stefan Voda.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Stefan Voda. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Stefan Voda.

Este Stefan Voda zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Calarasi, Stefan Voda  - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare casa Calarasi, Stefan Voda - 26000 EURO Stefan Voda, Stefan Voda , jud. Calarasi

Vand casa cu teren 980 mp, racordata electric, cu apa curenta, baie, gresie, parchet, termopane, livada, CF si intabulare. Pretul este negociabil. Case de vanzare - Stefan Voda , Case de vanzare - Calarasi

26000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(