Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 2 camere Cluj, Stejeris - 45 EURO

45 €  De vanzare
vand casa la tara Casa compusa din 2 camere,bucatarie,baie,terasa inchisa,iar un alt corp cu magazie, garaj,loc depozitare lemne,bucatarie de vara (camera), pivnita, foisor in curte,fantana cu hidrofor, boiler electric, mobilata. Casa a fost renovata in 2008,instalatie electrica complet refacuta, geamuri si usa intrare din termopan.In continuarea curtii este gradina cu pomi fructiferi tineri si loc pentru gradina de zarzavat. De asemenea intrarea principala si intrarea la pivnita sunt prevazute cu copertine.Suprafata este de 1100 mp. Casa este situata la 12 km.de mun.Turda,jud.Cluj, in satul Stejeris, zona linistita cu mult aer curat. De asemenea livada cu pomi fructiferi vis-a-vis de casa, intraviran, in suprafata de 1500 mp si 10.000 mp. padure pentru lemne de foc.Casa, livada si padurea au acte in regula (intabulare) separat pentru fiecare. Se pot cumpara si separat. Cele doua corpuri de cladire cu gradina aferenta si curtea in suprafata totala de 1100 mp. la pretul de 138.000 lei, iar livada in suprafata de 1500 mp, la pretul de 46.000 lei, padurea 1 hectar la pretul de 23.000 lei.Fac mentiunea ca firma RCS-RDS sia extins activitatea si prin fibra optica ofera serviii de internet si TV. si in Stejeris._ , numar etaj: 1, numar camere: 2, numar bai: 1, suprafata utila: 700, suprafata totala: 1100, suprafata construita: 400, anul constructiei: 2008Alte caracteristici: Nr. Bucatarii: 1Nr. Garaje: 1Front stradal: daNr. Fronturi: 1Structura rezistenta: caramidaInvelitoare acoperis: TiglaSuprafata desfasurata: 1100Utilitati: Utilitati Generale: Fosa septica, CurentSistem Incalzire: Soba/teracotaAcces internet: Cablu, Fibra opticaFinisaje: Stare interior: RenovatFerestre cu geam termopan: PVCUsa intrare: PVCIzolatii termice: Exterior, InteriorPodele: Parchet, GresieUsi interior: PVC, SticlaPereti: Vopsea lavabila, FaiantaDotari: Bucatarie: Mobilata, UtilataMobilat: CompletDiverse: SemineuDotari imobil: Acoperis, Gradina, Curte, Gradina amenajataAlte spatii utile: Pivnita, Spatiu depozitare, Dependinte, Anexe, WC ServiciuElectrocasnice: Masina de spalat rufe

Pe site din 07-07-2021
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 700 m2
Suprafata teren: 1100 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Stejeris.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Stejeris. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Stejeris.

Este Stejeris zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Stejeris  - 499380 EURO Proprietar 499380 €
Vanzare casa Cluj, Stejeris - 499380 EURO Stejeris, Stejeris , jud. Cluj

Persoana fizica vand (inchiriez) fost popas turistic in sat Stejeris nr.226, com. Moldovenesti, jud. Cluj, cu font la E81. Situat la intersectia autostrazii Transilvania(Campia Turzii-Gilau) si a autostrazii Turda-Sebes, langa nodul de urcare/coborare. Proprietatea are o suprafata de 40 600 mp dintre care 29.000 mp (intravilan), 11.600 mp (extravilan), frontul la soseaua nationala E81 fiind de 450 m liniari. In apropiere se afla un lac de pescuit cu o suprafata aproximativa de 5 ha luciu de apa, cu posibilitati de concesionare. Pe teren se afla constructii dupa cum urmeaza: Corpul I Spatiu comercial compus din: -Parter,cu sala de servire a mesei,prevazuta cu bucatarie,bar,birou,magazie,grup sanitar si terasa exterioara. -Mansarda cu 8 incaperi + 2 bai, hol si terasa inchisa. Corpul II -Parter,avand 4 incaperi, hol si terasa inchisa -Mansarda cu 3 incaperi, debara si balcon Corpul III -Grajd,sopron si 2 magazii Corpul IV -Anexa (grajd-atelier si pivnita) In functie de destinatia finala dorita,locatia necesita reamenajari/renovari. UTILITATI: -Retea proprie de curent trifazat -2 fantani cu apa potabila,prevazute cu hidrofor -Fosa septica Locatia se preteaza atat pt parc logistic fiind in apropierea zonei industriale Turda (platforma logistica Kaufland/Rewe/Dedeman etc.)dar si pentru zona de agrement,turism,camping,strand,pescuit In zona pot fi vazute numeroase animale salbatice: caprioare,fazani,iepuri,rate salbatice. Se afla la 13 km de municipiul Turda, o zona turistica renumita pt Salina Turda, Lacurile sarate romane (Durgau), Strand Turda, Gradina Zoologica, Cheile Turzii, Castrul Roman de la Potaissa, Valea Ariesului, Cheile Rimeti si la 43 km de Cluj-Napoca. Pretul este de 12,3 euro/mp. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr telefon. Case de vanzare - Stejeris , Case de vanzare - Cluj

499380 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(