Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Mures, Suplac - 24000 EURO

24000 €  De vanzare
Casa la tara 450 mp constructii, 378 mp dependinte si 720 mp gradina, total 1548 mp. Casa formata din 2 corpuri in stanga si dreapta curtii, din care 1 casa dormitor, bucatarie , baie si o casa 4 camere (2 locuibile cu pivnita dedesubt) si 2 camere neamenajate. Dispune de garaj , grajd , sura si sopru, fantana proprie cu apa curenta si canalizare. Bransament electric , cablu TV, telefon. Proprietatea se afla in centrul satului . Casa 1 este renovata la standarde moderne cu bucatarie moderna builtin , Wc , dus , apa calda , incalzire, mobila noua , parchet , mocheta. Casa 2 este mobilata in partea locuibila cu mobila veche stil, sobe de teracota. Curtea este pavata cu beton , dispune de sistem de recuperare ape pluviale si are un cuptor de paine functional, poarta metalica. Detalii la tel : Bianca Dobre - 0742-334478

Pe site din 01-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Suplac.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Suplac. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Suplac.

Este Suplac zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Suplac  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa Mures, Suplac - 60000 EURO Suplac, Suplac , jud. Mures

De vanzare casa de locuit in Suplac pe Dj 142 oe ruta Balauseri- Mica 4 camere. Casa este solida. Grajd plus sura si pivnita Utilitati: curent, gaz, apa , canalizare in curs. Utilitati la limita proprietatii. Au fost decontate pt ca nu s a locuit acolo. Teren 2243 mp in total. Acte in regula se poate transcrie fara probleme. Pret 60.000 euro negociabil. Case de vanzare - Targu-Mures , Case de vanzare - Mures

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(