Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Prahova, Talea - 45000 EURO

45000 €  De vanzare
Vand casa in comuna Talea, sat Plaiu, judet Prahova, chiar la intrarea in sat, cu o suprafata utila de 100 mp, iar terenul aferent este de 902 mp. Coordonate maps: 45.2175*******5973046 . Casa este formata din 3 camere, o bucatarie, o baie, 2 holuri, o camara si o veranda acoperita in spatele casei si beci. Aceasta dispune de urmatoarele utilitati: curent electric ( 2.20 si 3.80) , apa curenta, fantana si fosa septica. Incalzirea este realizata prin intermediul sobei cu lemne iar ca dotari pot fi amintite: – geamurile termopan cu tamplarie PVC, – instant apa calda pentru bucatarie si cazan pe lemne pentru baie + delimano pentru chiuveta din baie, – parchetul in camere, – usa exterioara metalica - instalatie electrica refacuta integral -izolatie din polistiren -acoperita cu tabla In curte exista amenajat un garaj si un grajd pentru animale sau depozitat lucruri. Imobilul se vinde partial mobilat ( se vor lua urmatoarele : masina de spalat, cuptor cu micounde, 1 canapea, 2 fotolii, televizoarele+comoda aferenta acestora). Pentru alte informatii si poze va stau la dispozitie. Pretul este negociabil. Case de vanzare - Talea , Case de vanzare - Prahova

Pe site din 28-09-2024
Vizualizari 116
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Talea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Talea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Talea.

Este Talea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Prahova, Talea  - 63000 EURO Proprietar 63000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Talea - 63000 EURO Talea, Talea , jud. Prahova

Direct proprietar, se ofera catre vanzare doua parcele a cate 6300 mp fiecare, un total de 12600 mp. Parcelele se pot vinde separat sau la comun. Terenul este situat in comuna Talea, judetul Prahova. Comuna fiind localizata cu urmatoarele repere: -8 km departare de DN 1 zona Comarnic -25 km departare de orasul Sinaia -100 km departare de Bucuresti Ideal pentru casa de vacanta, proiect imobiliar sau orice alta investitie. Terenul este situat la marginea localitatii, beneficiind de: - liniste deplina, - primul vecin aflandu-se la 200 m, - drum de acces pietruit, aproximativ 400 m din drumul principal asfaltat (strada facand parte din proiectul de asfaltare aprobat) - deschidere la drum pe doua laturi, cea de a treia latura vecina cu islazul comunal (posibilitate de concesionare in cazul unui proiect mai amplu) -un singur teren vecin pe una din laturi (practic veti fi singuri in mijlocul naturii) -vedere directa catre Vf. Gurguiatu, Vf. Plesuva - utilitatile (apa, curent) in imediata apropiere a terenului, la 150 m Pretul este fix, 10 euro mp, respectiv 63.000 pentru o parcela sau 126000 euro negociabil pentru cele doua parcele Pentru mai multe detalii sau vizionare, nu ezitati sa ma contactati Terenuri - Talea , Terenuri - Prahova

63000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(