Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Ilfov, Tancabesti - 130000 EURO

130000 €  De vanzare
Vand casa cu teren 1200mp.Strada asfaltată,lumina stradală,mijloace de transport in comun ultra moderne.Casa se compune din:living 32mp.bucatarie,baie ,beci,dependente.Etaj doua dormitoare,baie,doua dresinguri. Încălzire la alegere,centrala cu lemne sau pe gaz.Panou solar,garaj,piscină ne întreținută.Pomi fructiferi pe rod. Stadiul constructiei: Finalizat , Numar nivele: 1 , Locuri parcare: 3 , Suprafata terenului: 1200,0 m2, Suprafata utila: 1100,0 m2, Suprafata construita: 97,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Anul constructiei: 2003 ,

Pe site din 30-06-2021
Vizualizari 15
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1200 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tancabesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tancabesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tancabesti.

Este Tancabesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Tancabesti  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare casa Ilfov, Tancabesti - 130000 EURO Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Oana Craciun Casa P+M in Tancabesti, Snagov Vand casa individuala P+M in sat Tancabesti, comuna Snagov. Constructia este din 2007, amprenta 110 mp, curte 1706 mp. Toate utilitatile in casa

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Ilfov, Tancabesti  - 49000 EURO Proprietar 49000 €
Vanzare casa Ilfov, Tancabesti - 49000 EURO Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Casa/Teren Sat Tancabesti / Comuna Snagov Terenul are o suprafata de 850 MP2 cu o casa batraneasca dotata cu centrala termica pe gaz/instalatie de calorifere/baie si soba de teracota functionala de back up/ aer conditionat. Casa este in conditii bune de locuire. Pretul de vanzare 49.000 Euro Rog a ma contacta doar telefonic!! Case de vanzare - Tancabesti , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

49000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa Superba la Lac / Teren 2600 mp /  Zona Snagov-Tancabesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 550000 €
Casa Superba la Lac / Teren 2600 mp / Zona Snagov-Tancabesti Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Mudrea Expert Home va prezintă o casa unica în Tancabesti. Casa este total utilata. E racordata la toate utilitățile. Terenul are o suprafața de 2600 mp. Imobilul se afla într-o zona linistita cu aer curat, aproape de școală, grădinițe, magazine și transport public, 15 pana la Aeroport. E perfecta pentru închiriere îndelungata pentru angajatii tai sau familie. Foișor, livadă și deschidere mare la lac. Garaj plus locuri de parcare in curte. Contactați-ne pentru mai multe detalii și vizionari!

550000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa Superba / 5 Camere /  Zona Tancabesti Snagov Agentie - 0 comision - exclusivitate 240000 €
Casa Superba / 5 Camere / Zona Tancabesti Snagov Tancabesti, Tancabesti , jud. Ilfov

Mudrea Expert Home va prezintă o casa individuală unica în Tancabesti Snagov. Casa este total utilata si mobilata cu gust. E racordata la toate utilitățile. Terenul are o suprafața de 1300 mp și o amprenta a casei de 120 mp. Imobilul se afla într-o zona linistita si aer curat, aproape de școală, grădinițe, parc, lac, pădure, magazine, centru comercial și transport public, dacă va doriți intimitate, liniște și natura, va așteaptă o curte generoasa amenajata cu gazon, pomi maturi, piscină cu sistem de încălzire și 2 foișoare cu zona gratar. Contactați-ne pentru mai multe detalii și vizionari!

240000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(