Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mures, Targu-Mures - 132000 EURO

132000 €  De vanzare
Duplex de vanzare in cartier nou construit de pe calea Budiului, Targu Mures care se afla doar la 3km de Kaufland, Selgros, Lidl intr-o zona linistita ca padure in apropiere. 8 min gradinita/scoala din Damb. Vecini f ok. Total mp 115 2 nivele Open space incalzire in pardoseala pe ambele nivele Prize extra Geam termopan sticla 3x straturi pentru o izolatie mai buna. Instalatii sanitare incorporate in perete Dus walk in Pozitionata in prima casa de pe strada Are o fundatie destul de ridicata. Se poate construi un garaj langa casa. Parte superioara se poate folosi ca o terasa. Se poate viziona. Pret 132mii euro Ptr info sunati sau scrieti. 07*******14 sau 0031 6825765 Case de vanzare - Targu-Mures , Case de vanzare - Mures

Pe site din 15-07-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 115 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Targu-Mures.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Targu-Mures. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targu-Mures.

Este Budiului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Targu-Mures  - 185000 EURO Proprietar 185000 €
Vanzare casa Mures, Targu-Mures - 185000 EURO Budiului, Targu-Mures , jud. Mures

Eva Szasz Casa cu Anexa Studio Targu Mures, Mures Doresti sa te muti la o casa noua, dar cu toate amenjarile complet gata sau sa investesti intr-o casa complet utilata si mobilata pt a functiona in regim hotelier? Acest imobil este pentru tine cu o gradina planificata cu mare atentie si amenajata, gard solid de beton si decorativa imprejumuitoare casei si curtii, 2 porti de intrare culisante si multe alte plusuri gata pregatite. Casa Noua tip Duplex si Anexa tip Studio de 30 mp cu intrare separata din curte si grup sanitar in Cartier Nou FILM pot sa trimit la cerere pe mail sau wpp! Rezidential situata pe strada Budiului in municipiul Targu-Mures, intr-o zona foarte linistita aproape de Padure si ferita de aerul poluat al orasului, cu o comunitate frumoasa, la doar 4,5 km fata de centrul orasului. Cartierul dispune de o infrastructura moderna (an constructie 2020), strada asfaltata, iluminat public, canalizare de oras, gaz. Suprafata construita totala a casei este de 166 mp, casa de 136mp + 10mp terasa si anexa studio 30 mp+ terasa acoperita 8mp. Cartierul dispune de alee pietonala si alee auto, iar terenul aferent este de 250 mp. Compartimentarea casei este urmatoarea : Parter Casa 3 bai, 1 living cu dining 1 bucatarie 2 terase terasa acoperite 1 debara Studio cu suprafata utila de 35 mp cu intrare separata din curte si baie sa toate utilitale TV cablu/internet, apa pt amenejarea unei bucatarii open space si jaluzele automate Poarta dubla de intrare automatizata Etaj casa 3 dormitoare 1 baie 1 Dressing Curte -amenajata cu gazon -fantana curgatoare -flori - sistem de irigatie Detalii: - centrala termica, calorifere, geamuri termopan triplustrat - fundatia casei are o adancime de 1 m, peretii sunt din caramida, acoperisul de tigla, izolata cu polistiren de 10 cm. - anul constructiei 2020 Utilitati: - curent, apa, gaz, canalizare Vecinatati: - 4,5 km fata de centrul orasului - 3 km fata de Lidl, Selgros, Kaufland , Magazine - Gh Doja. Casa se vinde la cheie, complet mobilata si utilata pt a fi inchiriat in regim hotelier la pretul de 185.000 EUROl Comision ZERO!

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(