Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Mures, Targu-Mures - 124950 EURO

124950 €  De vanzare
Adrian Stefan Vand casa tip "Barn", cu doua dormitoare si doua bai. Vand casa executabila la comanda pe baza unui contract. Casa se executa pe structura din lemn, in doua variante constructive diferite, la alegere; (1)-cea clasica din "cadre lemn" (poza.5) si (2)-cea din lemn masiv executata din "CLT" (poza.6). Preturile sunt diferentiate dupa cum urmeaza: (1)-124.950 euro, tva inclus si (2)-142.800 euro, tva inclus. Casa are o suprafata de 83m2 construiti, respectiv, 67m2 utili. Este pe un singur nivel si se compune din: 2 dormitoare, 2 bai, living-sufragerie-bucatarie si un spatiu mixt technic+camara. Se preda complet finisata cu baile si bucataria functionale. Tamplaria este executata din lemn sau aluminiu cu sticla triplustratificata. Toate instalatiile pe pozitie. Fatada finisata in sistem termosistem (exemplificat) sau fatada ventilatata (placata cu diverse materiale). Eficienta energetica clasa A. Zona geografica deservita este jud. Mures si cele limitrofe. In cazul unui eventual interes, va rog contact exclusiv prin intermediul sectiunii de mesaje.

Pe site din 18-08-2024
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Targu-Mures.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Targu-Mures. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targu-Mures.

Este Tudor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Mures, Targu-Mures  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Mures, Targu-Mures - 400 EURO lunar Tudor, Targu-Mures , jud. Mures

Gelu Dau in chirie ,apartament 2 camere, in complexul Acta Residence -Tudor Proprietar, inchiriez apartament cu doua camere, cu o suprafata utila de 51 mp, complet mobilat si utilat (inclusiv aer conditionat), in complexul Acta Residence din Tg.Mures. In imediata vecinatate se afla Lidl si Kaufland, statie de autobuz vis-a-vis, iar sala de sport sau piata Diamant se afla la mica distanta. Blocul este construit in 2013 (predat spre folosinta in 2015) si respecta toate standardele actuale (cladire moderna, doua lifturi, monitorizare video, incinta complex pazita, acces pe baza de cartela, videointerfon, etc). Apartamentul se afla la etajul 5 (din 7) si este compus din dormitor, living, baie, bucatarie, iar finisajele sunt ireprosabile (gresie, faianta si parchet premium, electrocasnice de cea mai buna calitate, etc). Liniste, siguranta, calitate, confort... Iar dumneavoastra veti putea sa-i spuneti “acasa” imediat!

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(