Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Dambovita, Tartasesti - 139500 EURO

139500 €  De vanzare
Dan Casa ansamlul rezidential Eden Forest din Gulia/Tartasesti 0% comision Locuinta in cartierul Eden Forest din Gulia/Tartasesti, la 21 km de Piata Victorieisi 12 km de centura Bucurestiului. Cladirea este amplasata in zona centrala a cartierului, in imediata apropiere a unuia dintre cele 2 parcuri. A fost construita in 2023, pe un lot generos de 606 mp, are amprenta la sol de 80 mp si este compusa din living, bucatarie, baie si camera tehnica la parter, iar la etaj sunt 3 dormitoare cu 2 bai, avand suprafata desfasurata totala de 157.5 mp, iar suprafata utila de 128 mp. Cladirea, din caramida si structura din beton armat, este finalizata la exterior cu termosistem cu polistiren de 10 cm si tencuiala structurata siliconata. Ferestre PVC tripan, de calitate, de la Qfort La interior, este izolata termic catre acoperis cu 20 cm spuma poliuretanica, folie anti-vapori si gips-carton. Are instalatie de incalzire in pardoseala si este tencuita mecanizat. Utilitati: - casa este racordata la reteaua electrica trifazata si are puterea maxima de 10Kw, contor montat - bransamentul la reteaua de gaze realizat. - reteaua de internet si tv, prin fibra optica, de la Digi. - put apa - fosa septica - in cartier avem retea alimentare cu apa (cu bransament la fiecare lot) si retea canalizare, dar punerea in functiune a acestora depinde de punerea in functiune a retelelor comunale. Sunt realizate sistem irigare a curtii, gazon, imprejmuire exterioara si gard viu tuia pe 100 metri liniari Pentru ca fiecare are gusturi diferite, finisajele interioare (faianta, gresie, obiecte sanitare, zugraveala, parchetul si usile) raman la alegerea cumparatorului si urmeaza sa fie executate de catre acesta. Cartierul are retea de iluminat stradal 7km, LED Philips si are sistem de supraveghere perimetral cu 46 camere video. comision 0% Contact proprietar: Dan 0744536928 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 03-08-2024
Vizualizari 8
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 606 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tartasesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tartasesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tartasesti.

Este Tartasesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  4 camere Dambovita, Tartasesti  - 198000 EURO Proprietar 198000 €
Vanzare casa 4 camere Dambovita, Tartasesti - 198000 EURO Tartasesti, Tartasesti , jud. Dambovita

SunLux Development Casa in Complexul Rezidential Rudem II Vand casa moderna, parter + etaj, in Complexul Rezidential Rudem II, Tartasesti, Dambovita, la 15 minute de Bucuresti. Dispune de 4 camere (living, bucatarie, 3 dormitoare), 3 bai, terasa gradina si terasa intrare. Optional: sistem de panouri solare si sistem smart home. *Legenda Plan Parter:* - Living + Masa: 31.13 mp - Bucatarie: 13.28 mp - Dormitor: 12.76 mp - Baie: 4.17 mp - Hol: 4.57 mp - Terasa Gradina: 8.75 mp - Terasa Intrare: 3.15 mp *Legenda Plan Etaj 1:* - Dormitor Matrimonial + Dressing: 18.79 mp - Baie Dormitor: 4.83 mp - Dormitor 2: 13.14 mp - Baie Comuna: 4.17 mp - Hol + Scara: 18.74 mp *Infrastructura Completa pentru Confortul Tau* Casa beneficiaza de toate utilitatile esentiale (apa, canalizare, gaz, curent electric), drumuri si alei asfaltate, fiind pregatita sa te primeasca fara alte batai de cap. Complexul include 22 de case finalizate si 2 in constructie, cu termen de finalizare de 6 luni. Pozele sunt cu caracter informativ, de la casele finalizate. Video: https://tinyurl.com/4ntawr49 https://tinyurl.com/bddyavzj Pret: 198.000 € + TVA.

198000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Tartasesti  - 330000 EURO Proprietar 330000 €
Vanzare casa Dambovita, Tartasesti - 330000 EURO Tartasesti, Tartasesti , jud. Dambovita

Dan Alecu Casa 520 mp Tartasesti, 8 camere, 7 bai, teren 2000 mp Casa de vanzare in Tartasesti, judetul Dambovita, cu o suprafata generoasa de 520 mp construita din caramida. Imobilul este tencuit atat la interior, cat si la exterior si izolat termic cu polistiren de 10 cm. Proprietatea dispune de toate utilitatile necesare: apa, gaze naturale, curent trifazat si statie de epurare. Casa are 8 camere spatioase, fiecare avand dresing propriu, 7 bai moderne si 4 balcoane. Terenul aferent are o suprafata impresionanta de 2.000 mp, imprejmuit cu gard din beton si porti din fier forjat, oferind intimitate si siguranta. Aceasta proprietate este ideala pentru diverse utilizari: camin de batrani, centru de sanatate sau pentru locuit. Pretul este de 330.000 €, negociabil. Numar Bai: mai mult de 3 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Gaz Canalizare Apa Curent Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

330000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Tartasesti  - 88500 EURO Proprietar 88500 €
Vanzare casa Dambovita, Tartasesti - 88500 EURO Tartasesti, Tartasesti , jud. Dambovita

Proprietar,vand casa in comuna Tartasesti judetul Dambovita,intr-un loc retras si linistit,langa padurea de tei si salcami,vecini seriosi si linistiti.La o distanta de 12 km de Bucuresti,10 min.de Buftea, 10 min. de Kaufland Crevedia in curand Mall Crevedia,la 18 min. de Colloseum Mall.Acces usor catre DN7,Autostrada A1 si in curand A0. Suprafata construita este de 80,10 mp iar suprafata utila este de 62.20 mp,anul constructiei 2019,teren curte 288 mp. Casa se compune din 2 dormitoare,un living,bucatarie si baie,pod cu scara interioara retractabila cu posibilitate de extindere la mansarda. Utilitati: Panouri fotovoltaice,incalzire centrala electrica cu sistem de ionizare(fara rezistenta) cu un consum redus de 40% fata de o centrala electrica clasica,apa curenta din put propriu ,pompa performanta de apa fata de hidroforul clasic la care cedeaza frecvent balonul,fosa septica ecologica,boiler apa calda,internet. Dotari:gresie,faianta,parchet, casa este din zidarie,acoperita cu tabla,izolata termic peste care este aplicata vopseaua decorativa,geamuri termopan,usa metalica la intrare. Se vinde mobilata,mai putin electrocasnicele.Rog seriozitate,nu colaborez cu agenti imobiliari. Case de vanzare - Tartasesti , Case de vanzare - Dambovita

88500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Tartasesti  - 160000 EURO Proprietar 160000 €
Vanzare casa Dambovita, Tartasesti - 160000 EURO Tartasesti, Tartasesti , jud. Dambovita

Casa este situata la intrare in comuna Tartasesti. Zona in plina dezvoltare. Cartier nou, zona foarte frumoasa si linistita , 15 minute pana la Mall Colosseum ( in weekend 7-8minute) . 10 minute pana la Buftea. Distanta de aproximativ 5km pana la viitoare linie de centura a Bucurestiului A0 In comuna exista gradinita, afterschool, scoala,liceu, supermarket-uri, etc. Constructie finalizata in 2023. Regimul de inaltime este parter+etaj+pod. Suprafata construita: 190m2 Constructie realizata din cadre de beton armat si zidarie de caramida Porotherm Profi cu latimea de 25cm. Izolatie exterioara polistiren expandat, grosime 10cm , EPS 80, izolatie pod , vata de sticla 15cm Complet imprejmuita: - acces auto pe poarta metalica glisanta, usa la garaj deschidere/inchidere cu telecomanda. - acces pietonal pe poarta metalica cu interfon. Tamplarie exterioara , varf de gama,Salamander Bluevolution 92(92mm grosime profil tamplarie). Compartimentare: A) PARTER. format din: - zona de living, zona de luat masa si bucatarie. - garaj - camera tehnica si spalatorie. - baie, echipata cu obiecte sanitare suspendate - casa scarii -debara B) ETAJ - hol principal - dormitor 1 - dormitor 2 - baie echipata cu obiecte sanitare suspendate si cada dubla cu hidromasaj. [ Poza 7] - dormitor 3 ,Acest dormitor are acces la propria baie , echipata cu obiecte sanitare suspendate si dus [Poza 4 ] de asemenea acest dormitor dispune si de propriul dressing - terasa exterioara, acoperita, finisata cu gresie, piatra naturala si decorativa [Poza 8] - Arhiva. Usi interioare cu pervaz pe ambele parti. Toata gresia si faianta de la interior si piatra naturala exterior, import personal Italia. incalzire cu centrala pe gaz, cu radiatoare de otel. Casa este conectata la reteaua de electricitate si gaze naturale. Instalatia pentru televiziune si internet este realizata in interiorul locuintei! in prezent alimentarea cu apa provine de la put propriu, forat la 31m adancime iar eliminarea apelor uzate se realizeaza in fosa septica betonata, proprie. in comuna se lucreaza in acest moment la reteaua de apa si canalizare. Suprafata curte aproximativ 300m2 Zona foarte linistita! Pentru mai multe informatii si programare vizionare, ma puteti contacta la numarul din anunt. Case de vanzare - Gulia , Case de vanzare - Dambovita

160000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Tartasesti  - 13000 EURO Proprietar 13000 €
Vanzare casa Dambovita, Tartasesti - 13000 EURO Tartasesti, Tartasesti , jud. Dambovita

constructie casa structura metalica cu fundatie contractul ptr .curent este platit urmeaza sa fie tras este compartimentata dar se poate modifica dupa dorinta teren total 425mp,casa 80mp ramane spatiu destul in fata casei si lateral in spate cel putin 2.20m pe toata lungimea ei adresa este la 14 km de centura bucuresti pod chitila ,avicola tartasesti intrarea pescarusului /google maps intrarea balestilor acolo este cartierul zona linistita in spatele drumului principal cu iesire rapida in el cartier inchis cu 22 case drumul vechi de pitesti 2 benzi pe sens TOATE ACTELE VALABILE PRET DISCUTABIL Case de vanzare - Tartasesti , Case de vanzare - Dambovita

13000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Tartasesti  - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare casa Dambovita, Tartasesti - 135000 EURO Tartasesti, Tartasesti , jud. Dambovita

ATENTIE , PROPRIETAR , COMISION 0% , FARA AGENTII IMOBILIARE !! Ofer spre vanzare proprietate ideala din punct de vedere al eficientei costurilor, cu un aspect deosebit , amenajata intr-un stil extrem de practic , orientat catre bunul gust. Un loc linistit , ȋntr-un cartier rezidential cu aer curat . Are cea mai buna pozitie geografica din extremitatea Bucurestiului , ofera accesul facil catre toate caile rutiere , DN 7 , Autostrada A1 , in curand A0 , DN 1 , permite deplasarea cu usurinta oriunde ȋntr-un timp cat mai scurt , parcurs ȋntr-un cadru relaxant al padurilor din ȋmprejurimi , la doar : - 30 de minute de Bucuresti - 18 minute de Colloseum Mall - 25 minute de Baneasa Mall Casa este construita ȋn regim parter , din materiale premium , izolata termic cu polistiren de 10 cm , acoperita cu tabla , cu o suprafata construita la sol de 120 mp , alcatuita astfel : --> Hol acces , mobilat cu dressing pentru ȋncaltaminte si ȋmbracaminte --> Living spatios , cu zona de dining , mobilat cu comoda TV , canapea , iluminat foarte bine natural --> Bucatarie complet mobilata cu insula pentru servit masa si depozitare cu sertare , corpuri suspendate , utilata cu Plita ȋncorporata / Cuptor ȋncorporat / Hota / Masina de spalat ȋncorporata --> 1 Camera de oaspeti , mobilata cu dressing , pat matrimonial , comoda TV , noptiere --> 1 Camera amenajata birou , mobilata cu biblioteca si rafturi , canapea , suport TV perete . --> Baie , complet utilata cu Toaleta / Chiuveta / Cabina de dus --> 1 Camera matrimoniala , mobilata cu dressing , pat matrimonial , noptiere si comoda TV . Dispune de baie proprie , complet utilata cu toaleta , oglinda , chiuveta , geam si cada --> Pod accesibil cu scara interioara , complet izolat termic , finisat cu placaj si iluminat , ideal pentru depozitare . --> Camera tehnica subterana --> Loc de parcare , ideal pentru pregatirea unui carport --> Terasa finisata cu beton amprentat , ȋnchisa cu geamuri culisante si plase de tantari Incalzirea se face prin centrala termica pe gaz , foarte eficienta si un consum redus pentru suprafata utila incalzita . Alimentarea cu apa se face printr-un put propriu forat care ofera independenta, Racirea suplimentara pentru zilele caniculare se face prin Aer Conditionat 12000BTU, Racordata la curent , gaze , internet si televiziune satelit . Suprafata totala a terenului fiind de 500 mp , confera o curte rezonabila cu alei pietonale finisate cu beton amprentat , gazonata , plante deosebite , arbusti ornamentali si fructiferi . Locul din spate ofera o zona de relaxare , umbrita de pergola si vita de vie care ofera posibilitatea de a admira ȋn liniste apusul splendid al soarelui din serile senine . Case de vanzare - Tartasesti , Case de vanzare - Dambovita

135000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Tartasesti  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Dambovita, Tartasesti - 110000 EURO Tartasesti, Tartasesti , jud. Dambovita

Proprietar,vand casa P+1+M,situata in com.Tartasesti sat Baldana,la 17 km de centura Bucuresti,aproximativ 25-30minute pana la Piata Victoriei prin DN7 Bucuresti-Targoviste(drum cu doua benzi pe sens) Casa are un regim de inaltime P+1+M structurata astfel: Parter:hol acces,living spatios,bucatarie inchisa,baie,camera tehnica si terasa Etaj:hol acces, trei dormitoare din care unul matrimonial cu baie proprie si balcon Mansarda(neamenajata)este prevazuta cu balcon tip logie si poate fi amenajata dupa bunul plac. Curtea este spatioasa cu multi pomi fructiferi maturi plus un nuc de peste 100 ani,garaj de 40mp,foisor etc. Casa este construita pe structura clasica cu fundatie de 1,5 m+pahare pe stalpi,zidarie de bca,doua placi cu armatura de fier legat(nu plasa de buzau sudata),este invelita cu tabla tip tigla de 0,5 facuta pe comanda la o fabrica in Polonia,usile si placarea scarilor sunt din lemn masiv,este izolata termic cu polistiren(are certificat energetic facut),toate actele si impozitele sunt platite la zi etc. Incalzirea este pe lemne(termosemineu teracota DOSAR EXTINDERE RETEA GAZE APROBAT) cu calorifere mari in toata casa,totul automatizat,are apa din fantana,fosa septica,cablu,internet de mare viteza de la Digi,camere video de supraveghere,aer conditionat,panou solar cu boiler de 150 litri pt apa calda gratis(8-9luni/an)etc Destinatia camerelor poate fi modificata in functie de nevoile fiecaruia. Se poate vinde si mobilat daca se doreste acest lucru. Pentru delalii si programare vizionare, sunati la nr.din anunt(inclusiv sambata si duminica) Accept si schimb cu apartament 2, 3 camere in Bucuresti sau Pitesti+diferenta in functie de valoarea si starea apartamentului,doar in zone civilizate. Colaborez si cu agentii. Nu mai accept credit si oferte de schimb supraevaluate. Case de vanzare - Baldana , Case de vanzare - Dambovita

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(