Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Maramures, Tautii-Magheraus - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Casa cu regim de inaltime Parter ce se regaseste intr-un micro-cartier de 6 case, construita in anul 2019, compusa din 3 dormitoare a cate 13 mp fiecare, 2 bai a cate 6 mp fiecare, hol, debara, living in suprafata de 26 mp, bucatarie in suprafata de 13 mp si o camara. S-a folosit zidarie Porotherm 30, sarpanta cu invelitoare din tigla Tondach, termoizolatie cu polistiren expandat EPS100/10, tamplarie Tripan cu 7 camere culoare nuc.Terenul aferent constructiei este de 7 ari. Racordata la apa, canalizare, curent, gaz. Accesul se face din str. 61 - asfaltata. Constructia se vinde la stadiu de semi-finisat.

Pe site din 16-05-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 13 m2
Suprafata teren: 700 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tautii-Magheraus.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tautii-Magheraus. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tautii-Magheraus.

Este Tautii-Magheraus zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Maramures, Tautii-Magheraus  - 81000 EURO Proprietar 81000 €
Vanzare casa Maramures, Tautii-Magheraus - 81000 EURO Tautii-Magheraus, Tautii-Magheraus , jud. Maramures

Casa individuala P+M in ansamblu de 6 case insiruite situate in Tautii Magheraus str. 31 langa parcul nou, zona rezidentiala noua cu panorama deosebita. Se vinde la stadiul semifinisat la interior (sape egalizare, tencuiala cu 3 straturi glet, instalatii executate cu centrala termica si calorifere montate) si finisat la exterior (termoizolatie cu vata bazaltica, tencuiala decorativa, termopane tripan, curte amenajata cu imprejmuiri executate), racordata la toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare), in suprafata totala de 143 mp, suprafata utila 117 mp, suprafata construita totala 172 mp, compusa din living cu bucatarie open space, camara, baie, camera tehnica, terasa acoperita si hol la parter, 3 dormitoare din care unul cu balcon, baie si hol la mansarda, intabulata, toate actele la zi. Pentru mai multe detalii tel. 07*******42. Pret 81.000 euro + TVA 9% pentru persoane fizice, sau 81.000 euro pentru firme. Case de vanzare - Tautii-Magheraus , Case de vanzare - Maramures

81000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(