Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Dambovita, Teis - 89000 EURO

89000 €  De vanzare
Propietatea totala se afla pe un teren de 1400mp si se compune din: casa cu demisol+etaj=300mp + terasa la etaj de 7,40m/3m , 4 camere, 2bai, bucatarie de 5metri lungime/2,80 metri latime + bucatarie de serviciu, baie + wc serviciu cu chiuveta si instalatie masina de spalat, , camera haine (dresing-room) , birou + pivnita la subsol, 2holuri, scara interioara cu balustrada stejar masiv,-toate decomandate ,garaj in fata casei, spatiu comercial cu anexe, magazie depozitare; curtea de la portile de la sosea pana la casa este betonata pe latime de 7m si lungime de 50 m, Toata casa este mobilata-, la bucatarie cu mobila melaminat cu blat si corpuri suspendate pe o lungime de 4 metri, camerele sunt mobilate cu mobila de stejar , terasa are deschidere vizuala spre Manastirea Dealu si Targoviste. In camere pardoseala este din parchet de stejar, in restul casei gresie si faianta in fata casei pe jumatate se afla livada cu pomi fructiferi altoiti, pe cealalta jumatate bolta de vita vie, in spatele casei-livada pomi altoiti+ gradina zarzavat+amenajare zid crestere pasari. propietatea este dotata cu gaze si centrala termica in condensare instalata dec.2017- , calorifere in toata casa, apa curenta, canalizare, telefon fix, internet+ cablu tv fibra optica.-Cadastru facut- Se afla la 4 km de Targoviste la drumul judetean 712 asfaltat in loc.TEIS str.Calea Targovistei (este continuarea strazii Calea Domneasca din Targoviste ) nr.361 jud. Dambovita -solicitati foto la parti din propietate, camere, pe care pot sa vi le trimit pe adresa dvs de mail. -pretul casei este negociabil, suma se poate plati intro perioada de maximum 36 luni, cu intrare in propietate la finalizarea platii, actele se vor perfecta numai la notariat.

Pe site din 15-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1400 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Teis.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Teis. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Teis.

Este Teis zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Dambovita, Teis  - 22800 EURO Proprietar 22800 €
Vanzare terenuri constructii Dambovita, Teis - 22800 EURO Teis, Teis , jud. Dambovita

Proprietar persoana fizica vand Teren curs constructii. 400 -800 m Ideal spatiu comercial , birouri , service auto sau casa. Cladire construita. Beci Toate utilitatile. Teis Statia Mimis Zona linistita fara trafic auto la 50 m de strada principala. Pret negociabil Terenuri - Teis , Terenuri - Dambovita

22800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(