Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Timis, Timisoara - 950000 EURO

950000 €  De vanzare
Alfred De vanzare duplex cu teren 1938mp Casa tip duplex D+P+1E 119mp utili, cu teren de 1938mp + garaj 2 locuri, direct de la proprietar. Subsol: baie, camera tehnica + 2 camere. Parter: baie, bucatarie, camera de luat masa + living + terasa + acces direct in garaj si subsol. Mezanin: 1dormitor cu baie proprie + terasa. Etaj: 3 dormitoare (2 dormitoare cu iesire pe terasa) + 1 baie. Casa mai beneficiaza de un mic beci sub terasa. Casa se situeaaza in Timisoara zona Girocului str. Ion Monoran, strada este privata cu bariera. Vecinatati: Lidl, Kaufland, Penny, Jecza Gallery, parcul Padurice, scolile generala 25 si generala 30, liceul Waldorf, sali de fitness si restaurante. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 21-10-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1938 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Girocului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Curtea  - 225000 EURO Proprietar 225000 €
Vanzare casa Timis, Curtea - 225000 EURO Girocului, Curtea , jud. Timis

Proprietar , vand casa . 4 camere Bucatarie O baie 2 dresinguri Spatiu depozitare alimente Gaz Clima Suprafata utila 140 m2 Teren 640 m2 Curte frumos amenajata Pomi fructiferi Pavaj Gradina cu gazon Acces auto Garaj interior Centrala noua Toate utilitatile Casa este izolata cu polistiren de 10 cm in totalitate Posibilitate mansardare Situata in zona Uzinei / Campului Telefon : 07******34 , 07******61 , 07******04 Case de vanzare - Timisoara , Case de vanzare - Timis

225000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Timisoara  - 950000 EURO Proprietar 950000 €
Vanzare casa Timis, Timisoara - 950000 EURO Girocului, Timisoara , jud. Timis

Alfred De vanzare duplex cu teren generos 1938mp Casa tip duplex D+P+1E 119mp utili, cu teren de 1938mp + garaj 2 locuri, direct de la proprietar. Subsol: baie, camera tehnica + 2 camere. Parter: baie, bucatarie, camera de luat masa + living + terasa + acces direct in garaj si subsol. Mezanin: 1dormitor cu baie proprie + terasa. Etaj: 3 dormitoare (2 dormitoare cu iesire pe terasa) + 1 baie. Casa mai beneficiaza de un mic beci sub terasa. Casa se situeaaza in Timisoara zona Girocului str. Ion Monoran, strada este privata cu bariera. Vecinatati: Lidl, Kaufland, Penny, Jecza Gallery, parcul Padurice, scolile generala 25 si generala 30, liceul Waldorf, sali de fitness si restaurante. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

950000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Timisoara  - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa Timis, Timisoara - 39000 EURO Girocului, Timisoara , jud. Timis

Dejica Petru Casuta de vacanta cu Livada de pomi fructiferi pe rod la un Km de coborarea de pe A1 Deva-Lugoj.. Timis Timisoara Girocului

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(