Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Caras Severin, Tirol - 11000 EURO

11000 €  De vanzare
Vand casa in tirol .nr.36 compusa din 5 incaperi. 2 holuri.suprafata 252mp anexe pe o suprafata de 220mp.curte 631.mp terenul intravilan 3597mp .Separat 2203 mp teren extravilan care se vinde cu 4 euro mp.

Pe site din 02-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 252 m2
Suprafata teren: 3597 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tirol.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tirol. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tirol.

Este Tirol zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Tirol  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa Caras Severin, Tirol - 30000 EURO Tirol, Tirol , jud. Caras Severin

Doru Cismaru Casa in Tirol, jud. Caras Severin Vand casa spatioasa cu anexe si gradina mare pe teren privat : 3 camere, bucatarie cu masina de spalat vase si de rufe, apa din reteaua locala si rezerva din fantana de 13 m adancime cu pompa (apa e buna de fiert fasolea). Baia dotata cu vana, chiuveta, WC, boiler electric electronic RFG. Geamurile sunt termopane, iar usile sunt moderne. Fatada a fost consolidata cu fundatie si grinzi de beton (stalpii fundatiei de 2,5 m adancime), iar zugraveala cu vopsea siliconata. Podul casei este in stare buna. Anexe : Magazie mare tip atelier si camara, plus o incapere tip garaj ; un grajd mare si hol subpoarta mare si trei cocini toate acoperite cu un pod (practic o casa anexata). Jgheaburi si burlane de jur imprejurul tuturor cladirilor. Gradina ingradita profesional cu gard de sarma are multi pomi fructiferi (pruni, piersici, visini, nuci, corcodusi) are 1200 mp. Pret de vanzare 30.000 euro. La cerere se ofera si un hectar de pamant arabil la distanta de un km de casa (3000 euro).

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(