Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Timis, Tormac - 130000 EURO

130000 €  De vanzare
Comuna Tormac Judetul Timis la 36km de Timisoara ! Vila deosebita la drumul principal din caramida porotherm structurata pe trei nivele, parter si doua nivele Suprafata construita este de 360 mp Teren aferent casei de 1400mp Parter = Bucatarie cu Sufragerie 120mp Holu de acces; Camera tehnica; Dus ,Wc ! Etaj = 3Dormitoare 1Dressing, 2 Bai; WC , Hol casa scarii; Hol de acces; Balcon la toate dormitoarele ! Etaj 2= prevazut 4 dormitoare 1wc,1baie 2 dormitoare cu balcon Casa are o structra de rezistenta din zidarie confinata cu stalpi si centuri din beton armat. Planseul peste parter este din beton armat cu grosimea de 20 cm. Planseul peste etaje din beton armat ! Acoperisul este realizat din lemn, invelitoarea fiind din tabla Lindav !Zidaria de rezistenta exterioara are grosimea de 30cm izolata cu polistiren expandat de 10cm. Geamurile montate termopan Rehau Instalatia electrica, sanitara si termica este montata. La nivel de finisaje, casa are urmatoarele : - Pereti tencuiti cu tencuiala de mortar de 2.5 cm grosime; - Pereti zugraviti cu vopsea lavabila; Parter -Incalzire pardoseala+ calorifere +gresie parter -Bucatarie americana amenajata si utilata ! Masina spalat vase ,haine,cuptor microunde ,cuptor ,placa ,hota ,frigider toate sunt de marca ! -1Wc -1dus -camera centrala25mp +centrala viessmann Etaj1 -3Dormitoare cu balcoane ,parter parchet masiv ,calorifere ,pereti vopsea lavabila si 2 mobilate se vede in poze , 1 dormitor pt parinti prevazut cu baie -1Wc, -1baie -1 dressing Etaj 2 -nu este finisat ,prevazut 4 dormitoare ,+mansarda ,1Wc,1baie se poate face dupa gustul fiecareia sunt 2 balcoane mari in fata Ultimul etaj este in rosu ! -centrala pe lemne viessmann -gard cu porti din beton si fier placat cu piatra naturala ! -Comuna este dotata cu ! Gradinuta ,scoala cu clase I-VIII ,2farmacii, cabinet dentar ,dua Cabinete medicina generalista ,miercurea piata ,autobuzul pleaca de 4 ori pe zi spre Timisoara , depozite constructii ,magazine mixte etc ! Pt mai multe informati,poze si vizite sunati la numerele Franta Ion 0033645632259 Romania Danut ‭00 40 (720) 718 443‬ Pret 130.000euro

Pe site din 24-03-2023
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tormac.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tormac. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tormac.

Este Tormac zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(