Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Timis, Tormac - 36000 EURO

36000 €  De vanzare
Proprietar, vand casa mare in comuna Tormac, situata pe strada principala, aproape de primarie, politie, medic uman, medic veterinar, magazine, scoala si biserica. Are 30 m front stradal, are gard de caramida si plasa, cu 2 intrari in curte: are o intrare mare care da in curte pe sub sofru (intra lejer camionul pe ea) si o intrare mica. Constructia pentru locuit are o suprafata aproximativa de 120 mp si are 2 intrari. In curte sunt construite si anexe. Constructia, desi veche, are o structura foarte solida, pe piloni si e facuta toata din caramida (chiar si anexele sunt din caramida). Casa e compusa din 4 camere spatioase, baie, bucatarie, hol, terasa inchisa, spais si are pivnita si pod mansardabil. Nu are igrasie iar pivnita nu se inunda vreodata. Ferestrele sunt cu rame de lemn si sunt foarte bune. Sunt mari, astfel ca intreaga casa e luminoasa. Sunt prevazute cu obloane de tip rulou clasic. Podelele sunt placate cu parchet in 3 dintre camere, cu scanduri de lemn vopsite in a patra camera si in bucatarie si cu gresie in baie si pe hol. Incalzirea se poate face optional prin teracote sau prin centrala. Casa are 3 teracote din care 2 montate si una demontata (se poate monta) si are calorifere de fonta in toate camerele pentru ca a avut centrala (centrala nu mai e dar instalatia e ramasa si e in stare perfecta). Casa detine 4 cosuri aflate toate in stare foarte buna. Intregul teren aferent casei (incluzand atat suprafata construita cat si curtea si gradina) are o suprafata de 5380 mp (intravilan intreaga suprafata). In gradina sunt plantati multi pomi fructiferi diversi (pruni, ciresi, meri, peri, nuci, smochin). Utilitati si beneficii: - are curent, apa curenta si canalizare - drumul in tot satul e betonat - casa detine si o fantana cu apa potabila - casa detine 2 fose septice - vecinatatea cu tot ce e important in comuna (primarie, medici, magazine, scoala, biserica) - apropierea comunei de Timisoara (36 km) Pretul este discutabil.

Pe site din 18-04-2024
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Tormac.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Tormac. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tormac.

Este Tormac zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(