Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Sibiu, Sibiu - 28000 EURO

28000 €  De vanzare
Vlad Vand afacere mobila shaorma / doner - Sibiu, cartier Strand locatie excelenta Vand afacere shaormerie / doner / terasa in cartier Strand, langa Stadionul Vointa. Pret 28.000 EUR.Terasa incapatoare, cu aprox. 25-30 locuriPunctul de lucru este mobil si poate fi relocat.Punctul de lucru dispune de urmatoarele echipamente proprii, toate in stare noua / excelenta:- Grill cu gaz doner, cu 1 arzator / suport pentru carne- Cutit electric rotativ doner- Hota profesionala inox cu motor- 2 fripteuze- 1 plita gaz- Sandwich maker (grill)- Fierbator hot-dog + Incalzitor pentru baghete hot-dog- 1 vitrina frigorifica orizontala (pentru salate / sosuri)- Lada frigorifica- Frigider pentru mancare (cu lada frigorifica)- Frigider pentru bauturi- Espressor cu 2 grupuri + Rasnita automata- 1 cuptor microunde- Sistem de gestiune vanzari POS achizitionat integral + licenta incorporata + casa de marcatSuprafata: aprox. 25 m2 in punctul de lucru + aprox. 25 m2 terasaLocatia excelenta:- cartier rezidential Strand- usor accesibil - parcare gratuita in fata- in incinta stadionului Vointa (unde au loc diverse evenimente sportive / expozitii)- in proximitatea punctului de start pentru examenele auto- in proximitatea liceului O. Ghibu

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 45
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Strand zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Sibiu, Sibiu  - 220000 EURO Proprietar 220000 €
Vanzare spatii comercial Sibiu, Sibiu - 220000 EURO Strand, Sibiu , jud. Sibiu

Vand spatiu comercial in Strand, str Dr Profesor Ioan Moga, Nr 8, intr-o zona cu vad comercial bun, in apropiere mai sunt magazine alimentare, clinici medicale. Disponibile doua spatii comerciale, fiecare cu suprafata de 90-99 de mp, cu acces direct din strada, suprafata vitrata, cu grup sanitar fiecare si birou. Spatiile sunt pretabile pentru cabinet medical, coafor, magazin alimentar, magazin de desfacere depozit, ideal pentru orice activitate comeciala. Spatiile necesita renovare, unul din ele a fost folosit ca si magazin alimentar/pizzerie, si unul depozitare pentru magazin online hainute copii. Spatiile se pot achizitiona separat sau impreuna, sunt cu CF-uri diferite. Pretul este pentru un spatiu comercial, cu TVA inclus, daca se achizitioneaza pe firma, TVA-ul poate fi dedus ulterior. Birouri - Spatii comerciale - Sibiu , Birouri - Spatii comerciale - Sibiu

220000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(