Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mures, Ungheni - 149000 EURO

149000 €  De vanzare
Casa de Vanzare in Ungheni – Un Refugiu de Eleganta si Confort Descoperiti o proprietate remarcabila ce imbina stilul modern cu functionalitatea, amplasata pe un teren generos de 550mp, cu o suprafata utila de 110 mp. Detalii de exceptie: • Izolatie superioara cu polistiren EPS 90 de 15 cm, realizata din placi mari pentru eficienta termica excelenta • Pod izolat cu strat de 20 cm vata, asigurand un confort termic impecabil • Compartimentare inteligenta: 3 dormitoare spatioase, 2 bai moderne, o bucatarie eleganta, living primitor, 2 terase pentru momente de relaxare si un dressing generos • Mansarda cu potential de extindere, oferind un spatiu suplimentar de 45 mp care poate fi transformat intr-o zona de recreere sau birou • Fundatie solida din beton armat cu grinda de fier, garantand durabilitate si siguranta • Construita cu grija din caramida ceramica, acoperita cu tigla de beton pentru o rezistenta de lunga durata Exterior elegant: Curtea amenajata cu trotuare si borduri, imprejmuita cu boltari si elemente decorative din fier, confera un aer rafinat intregii proprietati. Aceasta casa este un simbol al calitatii si confortului, pregatita sa devina locuinta dumneavoastra ideala. Nu ratati ocazia de a va bucura de acest colt de paradis cu posibilitatea de extindere la mansarda! Contactati-ne pentru mai multe detalii si o vizionare! Case de vanzare - Budiu Mic , Case de vanzare - Mures

Pe site din 21-10-2024
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Ungheni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Ungheni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ungheni.

Este Ungheni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(