Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Piata Victoriei - 4000 EURO lunar

4000 €  De inchiriat
Spatiu de birouri, 370mp, Piata Victoriei Spatiu de birouri in cladire de birouri, Piata Victoriei. 370mp2 Etajul 1/10 Acces metrou. Retea internet functionala. Pretabil pentru orice fel de activitate. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

Pe site din 26-01-2024
Vizualizari 44
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 370 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii birouri De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii birouri De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Piata Victoriei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Piata Victoriei  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Piata Victoriei - 1000 EURO lunar Piata Victoriei, Bucuresti

Constantinescu George Spatiu comercial/birouri zona Piata Victoriei - Soseaua Nicolae Titulescu Bucuresti Sector 1 Piata Victoriei

1000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Bucuresti, Piata Victoriei  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere spatii birouri Bucuresti, Piata Victoriei - 1200 EURO lunar Piata Victoriei, Bucuresti

HUB Imobiliar Spatiu birouri in Piata Victoriei Firma, inchiriem spatiu birouri in Piata Victoriei in suprafata totala de 115mp din care 66mp in mod individual/privat si 49mp spatiu comun . Accesul in spatiul individual/privat de 66mp este securizat cu acces cu cartela si este compus din 2 incaperi dupa cum urmeaza: un open space cu doua balcoane si un birou cu balcon propriu. Spatiile comune de 49mp sunt compuse din holuri, grupuri sanitare, bucatarie. Pretul include seviciile de curatenie, dar nu include cheltuielile de intretinere si electricitate. Acces securizat pe baza de cartela. Spatiul face parte din Victoria Business Center, cladire exclusiv de birouri amplasata chiar vizavi de Guvern. Exista si variante in care se poate inchiria spatiul de 66mp cu acces la cele 2 sali de meeting sau la sala mare de cursuri daca este necesar. Exista si alte variante de suprafete in functie de buget si necesitati: 196MP, din care 66 privati = 2000E 150MP, din care 66 privati = 1700E 130MP, din care 66 privati = 1500E 115MP, din care 66 privati = 1200E Suprafata totala: 115 m² An finalizare constructie: 1980 Stadiu constructie: Finalizat Tip imobil: Cladire de birouri Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

1200 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(