Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Brasov, Vad - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Vand casa plus gradini in Vad jududet brasov pe DN 73A, amplasare: - 3 km fata de DN 1 - 16 km Fagaras - 60 km Brasov - 2 km rezervatia dumbrava narciselor - vedere panoramica spre munti Fagaras Utilitati: - sursa apa propie -canalizare - fosa septica -baie - garaj - adapost animale - beci (25 m2 ) - gradina imprejmuita - livada pomi - conducta de gaz la poarta aprobata -variante cu sau fara gradini UNIC PROPIETAR SI EXCLUD AGENTII NR CONTACT : 720 - arata telefon -

Pe site din 18-03-2024
Vizualizari 68
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 25 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Vad.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Vad. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vad.

Este Vad zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Vad  - 153000 EURO Proprietar 153000 €
Vanzare casa Brasov, Vad - 153000 EURO Vad, Vad , jud. Brasov

persoana fizica vand casa Constructie noua, pe doua niveluri. 5 camere si 820mp curte individuala . Este complet functionala, curata si gata de mutat imediat. insorita, pozitionata E-S-V zona linistita , comunitate de 100 case si vecini buni, la 900m de scoala si gradinita. cu toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare, fibra optica de mare viteza). Este compusa din : 3 sau 4 dormitoare , 1 birou mare cu intrare din exterior si din interior, living larg cu iesire pe terasa , bucatarie , 2 bai , 2 spatii de depozitare interne si 2 externe. Casa are front stradal amplu si multiple locuri de parcare. . Toate actele in regula . Pretul este 153k euro (aprilie-mai) . Pentru vizionari doar la telefon/whatsapp o73o6l49l2, nu vad mesajele aici . Fotografiile sunt actuale. Case de vanzare - Sanpetru , Case de vanzare - Brasov

153000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(