Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Cluj, Valcele - 1450000 EURO

1450000 €  De vanzare
Se ofera spre vanzare vila finisata si mobilata in sat Valcele, comuna Feleacu, la 13 km de Cluj-Napoca. Dimensiune teren: 3000mp Dimensiuni interioare 210mp pe fiecare nivel •Casa este impartita astfel: -Demisol cu doua incaperi, acces si din casa, si de afara. -Parter cu garaj de 128mp cu toaleta, un mini-apartament de 65mp cu doua camere, hol cu bucatarie si baie proprie cu intrare separata si acces catre garaj, incapere pentru centrale. -Etaj cu living open space cu semineu care se poate privi atat din living, cat si din bucatarie, multa lumina naturala, cu acces de afara sau din garaj, 4 dormitoare mari, doua bai, doua dressing-uri (unul din dormitorul principal, iar celalalt de pe hol), camara, doua balcoane, unul orientat catre rasarit, cu suprafata de 26mp si 5 geamuri tip usa de acces, din bucatarie, living si unul dintre dormitoare, si celalalt orientat spre apus, cu suprafata de 9mp, cu acces din doua dintre dormitoare. -Pod cu inaltime de 2m in cel mai inalt punct, se poate folosi pentru depozitare sau transformare in mansarda. Utilitati: Proprietatea este echipata cu centrala pe gaz, centrala pe lemne, si panou solar pentru incalzirea apei pe timp de vara, este legata la reteaua locala de apa, urmand foarte curand sa fie finalizat si proiectul pentru reteaua de apa din Cluj. Dispune de doua fantani, una in curte, iar cealalta la demisol, cea din urma fiind echipata cu hidrofor si legata la reteaua de apa a casei. Casa este foarte bine izolata, si este echipata cu termopan cu 3 straturi integral, ceea ce ofera un grad crescut de liniste si izolatie pentru interior. Este o proprietate optima pentru o familie mare, sau pentru sediul unei firme. Proprietatea se afla pe o strada cu acces la drumul national, la 15 minute de Cluj-Napoca si la 7 minute de viitoarea bretea catre autostrada A3. La momentul actual, proprietatea este detinuta de o firma. Case de vanzare - Valcele , Case de vanzare - Cluj

Pe site din 17-08-2024
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 420 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Valcele.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Valcele. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valcele.

Este Valcele zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Valcele  - 61900 EURO Proprietar 61900 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Valcele - 61900 EURO Valcele, Valcele , jud. Cluj

Pers fizica, vand teren intravilan cu posibilitate imediata de autorizare , certificat de urbanism si proiect in derulare. Utilitati : curent , gaz (la limita proprietatii ) apa : la retea, in curs de realizare Suprafata 700 mp . Front : 28 m Acces la drum asfaltat. Teren plan cu panorama deosebita. Distanta pana in centrul Clujului : 14 km Locatie : Valcele, Feleac Tel 07******15 Terenuri - Feleacu , Terenuri - Cluj

61900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(