Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Valcea, Valea Cheii - 12000 EURO

12000 €  De vanzare
vand teren la valea cheii la 12 km de orasul Valcea cu toate utilitatile apa,gaz si curent electric si cu PLAN NOU DE CONSTRUCTIE GARD,FOSA SEPTICA SI CASA ....detalii la tel

Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Valea Cheii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Valea Cheii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Valea Cheii.

Este Valea Cheii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Valea Cheii  - 149500 EURO Proprietar 149500 €
Vanzare casa Valcea, Valea Cheii - 149500 EURO Valea Cheii, Valea Cheii , jud. Valcea

Proprietar vand Casa + Teren ( 2.000 mp2) la Valea cheii , drumul spre Manastirea Iezer . Casa se afla la 7 km de Statiunea Olanesti si 13 km de Ramnicu Valcea . Casa dispune de toate utilitatile : cablu tv + internet ,apa , canalizare , gaze ( toate sunt in casa si date in folosinta). Casa are Parter , etaj si mansarda 200 mp2 utili impartiti astfel : Parter : Living cu bucatarie , debara (40 mp2) , camera tehnica , baie . Etaj : 3 dormitoare + o baie Mansarda : o camera deschisa cu tavan inalt (80-90 mp2). Casa a fost renovata in totalitate , acoperis nou, polistiren , structurata , terasa spate , instalatie electrica noua , incalzire noua , garaj + camera de scule (noua ) , totul este absolut nou ! Pretul afisat este pentru casa la cheie adica cumparatorul va beneficia de urmatoarele : Centrala + calorifere Parter Gresie Bai - gresie + faianta Etaj + mansarda - parchet Portile echipate cu deschidere automata 2 camere video ( fata si spate ) + video interfon Usi noi Scara de lemn Inchidere balcon fata cu lemn Pentru toate aceste produse se va stabili o limita de pret pentru care cumparatorul isi va alege ce modele doreste ! Exista posibilitatea casa sa fie vanduta si fara toate aceste dotari iar atunci pretul este discutabil ! Pentru detalii va stau la dispozitie la telefon sau WhattsApp 07******89 Case de vanzare - Baile Olanesti , Case de vanzare - Valcea

149500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(