Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bihor, Fasca - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Casa de vanzare loc. Fasca, Bihor Casa de vanzare in localitatea Fasca, comu na Varciorog, Bihor. Alcatuita din: -4 camere -2 camari -coridor -bucatarie vara -beci Plus cateva anexe. Locul dispune de 4 hectare de pamant in jurul casei. De asemenea si livada cu aproximativ 300 pomi fructiferi(meri, peri, pruni, piersici etc.) Casa are vie suspendata in curte si de asemenea in jurul casei. Casa are iesire la pasune, ideala pentru o ferma sau cineva care care doreste un loc linistit cu o vedere panoramica spre sat si padure. Merita vazuta. Ma multe detalii la telefon sau mesaj. Case de vanzare - Cihei , Case de vanzare - Bihor

Pe site din 13-04-2024
Vizualizari 83
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 100 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Fasca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Fasca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Fasca.

Este Nufarul zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bihor, Oradea  - 415000 EURO Proprietar 415000 €
Vanzare casa Bihor, Oradea - 415000 EURO Nufarul, Oradea , jud. Bihor

Vand casa cu etaj in cartierul Nufarul, zona linistita si verde. Casa este insorita de la rasarit pana la apus, (costuri mici la incalzire). Suprafata casei este 110 m2 pe nivel iar terenul aferent este de 543m2. Racordata la gaz dar si la termoficare.Parterul casei este incalzit prin pardoseala, dupa preferinte, exista si calorifere iar etajul doar calorifere. Casa este compusa: Parter: garaj, hol, living spatios, bucatarie generoasa cu iesire pe terasa, camara pentru alimente, baie si punct termic. Etaj: Hol cu intrare in cele trei dormitoare (unul cu balcon), doua dormitoare cu dressing, baie si un dressing spatios separat. Toata suprafata verde a casei este irigata cu aspensoare. Relatii suplimentare la tel. Case de vanzare - Oradea , Case de vanzare - Bihor

415000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(