Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Ilfov, Varteju - 65000 EURO

65000 €  De vanzare
Casa si teren de 400 mp curent trifazat, fosa septica mare, cablu si internet prin fibra optica. Casa este construita in 2018 din bca si beton armat acoperita cu tabla bilka in interior s-au folosit materiale de calitate, toata perioada constructiei fiind supravegheata de un diriginte de santier. Pentru poze din interior si alte detalii nu ezitati sa ma contactati Detin poze cu toate etapele constructiei (sapaturi, armatura, beton, lemn). . Nu ma contactati pentru promovarea anuntului!

Pe site din 18-06-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 400 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Varteju.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Varteju. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Varteju.

Este Varteju zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ilfov, Varteju  - 143000 EURO Proprietar 143000 €
Vanzare casa Ilfov, Varteju - 143000 EURO Varteju, Varteju , jud. Ilfov

Ofer spre vanzare casa P+E,150 mp 2 terase+2 balcoane destul de generoase. Suprafata teren 430 mp Casa este compusa din: 3 Dormitoare,Living,2 Bai,Bucatarie,plus pod Inaclzire in pardoseala Utilitati: Apa,Gaz,Curent,Canalizare Statia de autobuz la 20 de secunde de mers pe jos Vizavi de casa se afla Mega Image,Cabinet Stomatologic,Cabinet Veterinar,Patiserie. Casa se preda la cheie,cu casa sunt in stagiul in care va puteti alege singuri Gresi faianta par het,obiecte sanitare usi interioare. Pentru mai multe detalii va astept la vizionare Nu accept rate,doar cash,sau Credit Casuta se afla in Varteju Magurele(Ilfov) la numai doua min de centura bucuresti si 5 min de A0 Bragadiru Case de vanzare - Varteju , Case de vanzare - Bucuresti - Ilfov

143000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(