Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Alba, Vintu de Jos - 399000 EURO

399000 €  De vanzare
Filme de prezentare: https://youtu.be/qcjYBKHSIiQ https://youtu.be/Umh-hydFIcE Proprietar vand 11.701mp teren intravilan parcelabil, deschidere la strada 75ml! De vanzare proprietate in Vintu de Jos, la 13 km de Alba-Iulia Accesul la autostrada, drumul european si drumul national este foarte facil, proprietatea fiind situata la 5 minute de mers pe jos de centrul comunei, dar totodata pe o strada cu trafic foarte redus (strada infundata). Proprietatea include teren imprejmuit, casa, (lucrarile continu) si anexe. Teren: 11 771 mp cu latime la strada de 75m liniari. Suprafata totala construita este de 308 mp - casa parter: 198 mp construit (util 123 mp + terasa I de 40 mp; terasa II de 8mp) - pivnita: 56 mp (util 34 mp) - anexa/sura: 54 mp(reconditionata total, nu refacuta!. Tigla veche ceramica, tratat lemnul, usi vechi reconditionate etc) Casa este construita din: - armatura 3,4 tone fier. - zidarie Ytong 50 cm latime - grinzi tavan 15/22 cm plus lambriu - structura terasei din stejar vechi si lemn stratificat - elemente metalice de fixare, inclusiv suruburi marca Fischer - termoizolatie centuri si stalpi din Ytong 20 cm - polistiren sub casa 8 cm grosime, sub terasa 5 cm - laturi acoleris 4/5 cm (lemn tratat anticarii) - capriori 10/16 cm (lemn tratat anticarii) - tigla ceramica Creaton Mikado (fabricata in Germania, garantie 50 de ani) -Scocuri aluminiu -Geamuri si usi montate, profil Salamander 92 cu 3 sticle four season -Incalzire in pardoseala cu 2 cm polistiren suplimentar, termostat in fiecare camera, baie si pregatire pentru instalare pompa de caldura - instalatie electrica in casa(cap-scara), sura si hidrofor in fantana, plus bazin instalat pentru udat gradina -racordata la gaz, apa si curent -Usi interioare din stejar bolivian - Tavane din lemn Filme de prezentare: https://youtu.be/qcjYBKHSIiQ https://youtu.be/Umh-hydFIcE Case de vanzare - Alba Iulia , Case de vanzare - Alba

Pe site din 31-08-2024
Vizualizari 64
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Vintu de Jos.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Vintu de Jos. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vintu de Jos.

Este Carolina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Alba Iulia  - 375000 EURO Proprietar 375000 €
Vanzare casa Alba, Alba Iulia - 375000 EURO Carolina, Alba Iulia , jud. Alba

Vand pensiune in rosu ( P+E+M) suprafata de 1100 mp pe un teren de 1817 mp in localitatea Alba Iulia pe str.Viilor 41 langa Hotel Maris. Parte- hol + casa scari, receptie, restaurant, birou, grup sanitar, depozit, bucatarie, 3 depozite, 3 spati pentru preparare, vestiar plus dus, spatiu centrala termica, terasa restaurant acoperita, terasa acces intrare acoperita. Etajul 1 - 9 camere cazare cu grup sanitar fiecare Mansarda- 9 camere cazare cu grup sanitar fiecare Utilitati existente: - energie electrica 380 W, apa, canalizare si gaz Constructia are usi si geamuri montate Informati la telefon: 07******38 sau 07******36 Case de vanzare - Alba Iulia , Case de vanzare - Alba

375000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(