Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Calarasi, Vlad tepes - 19 EURO

19 €  De vanzare
Teren arabil intravilan si curti constructii 1 : suprafata totala a terenului arabil intravilan este de 2100 mp. Acest teren este situat in intravilanul comunei Vlad Tepes, judetul Calarasi. Pe acest teren are constructie casa de locuit batraneasca ( nelocuibila ) , din anul 1963, in suprafata de 69 mp si o anexa cu suprafata construita de 49 mp,plus mult teren ideal pentru solare si/sau livada. Are curent electric si instalatie de apa potabila si fantana. Este intocmita CARTEA FUNCIARA.

Pe site din 17-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2100 m2
Suprafata teren: 2100 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Vlad tepes.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Vlad tepes. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vlad tepes.

Este Vlad tepes zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes  - 155000 EURO Proprietar 155000 €
Vanzare terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes - 155000 EURO Vlad tepes, Vlad tepes , jud. Calarasi

Cauti un loc unde se iti incepi activitatea in domeniul agricol sau zootehnic ? Teren de 11600 mp intravilan si 1700 CONSTRUCTII la pret de APARTAMENT !!!! Nu pierde oferta si suna ne ! Vrei sa iti continui activitatea si nu ai unde ? iti prezint locul perfect : Pe o suprafata de 11 600 mp , in camp , foarte aproape de localitatea Vlad Tepes , Avem PUZ facut si atunci toata suprafata de 11 600 mp este construibila Avem put de mare adancime . Ne am conectat la reteaua de curent Enel . Langa teren avem canal . Locatia se preteaza la o multitudine de afaceri in domeniul zootehnic si agricol . Distanta de orasul Calarasi este de 30 km Distanta Bucuresti Vlad Tepes este de 70 km Proprietatea imobiliara are in componenta lotul de teren intravilan cu suprafata totala de 11.600 mp, incadrata cadastral in categoria de folosinta curti constructii avand o forma geometrica regulata, aproximativ dreptunghiulara cu cate o deschidere stradala de aproximativ 37 ml, la doua drumuri locale de exploatare agricola si dispune de un sistem propriu de alimentare cu apa si canalizare realizate in solutie locala cu put forat, pompa submersibila si fosa septica tip bazin vidanjabil, construit in regim subterean din beton armat turnat continu in cofraje. Pe lotul de teren sunt amplasate sase constructii cu functiune agricola si administrativa, 1. C1 FERMA PORCI Suprafata desfasurata = 662 mp, 2. C2 SAIVAN OI Suprafata desfasurata = 687 mp, 3. C3 MAGAZIE CEREALE Suprafata desfasurata = 222 mp, 4. C4 CLADIRE ADMINISTRATIVA Suprafata desfasurata = 136 mp si beci 5. C5 SOPRON Suprafata desfasurata = 165 mp, 6. C6 BAZIN VIDANJABIL Suprafata desfasurata = 14 mp, Intabulare si cadastru , liber 155 000 euro negociabil sau schimb imobiliar Bucuresti 07******89 Terenuri - Vlad Tepes , Terenuri - Calarasi

155000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  1000 mp Calarasi, Vlad tepes  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri constructii 1000 mp Calarasi, Vlad tepes - 8000 EURO Vlad tepes, Vlad tepes , jud. Calarasi

Geanina Marin Loc de casa + proiect Vand loc de casa + proiect in Vlad Tepes. Comuna se afla in centrul judetului, pe malul stang al raului Berza. Este traversata de soseaua nationala DN3, care leaga Calarasiul de Bucuresti. Langa satul Vlad Tepes, din acest drum se ramifica soseaua judeteana DJ307A, care o leaga de Alexandru Odobescu si Independenta (dupa care se termina in acelasi DN3)

8000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Calarasi, Vlad tepes - 25000 EURO Vlad tepes, Vlad tepes , jud. Calarasi

Nicolae Burciu Vanzare teren intravilan Vand teren intravilan in comuna Vlad Tepes judetul Calarasi, suprafata de 1145m, teren inchis cu gard plasa pe trei laturi si latura de la sosea cu gard beton, zona centrala in comuna, posibilitatea de racordare la apa si electricitate,pretul este de 40000 lei.Doar cei interesati va rog.

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(