Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Cluj, Vlaha - 98000 EURO

98000 €  De vanzare
Vand casa noua, mobilata, la 18 km distanta de Cluj Napoca Casa este o constructie noua, compusa din 2 camere, bucatarie, doua bai, suprafata totala de 90 mp la parter + dormitor si spatiu de depozitare la mansarda.. Casa este dotata cu toate utilitatile, are o gradina de 600 mp si se poate vinde sau lua in considerare schimbul cu un apartament de aceeasi valoare in Cluj Napoca.

Pe site din 02-02-2024
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 136 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Vlaha.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Vlaha. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vlaha.

Este Vlaha zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Vlaha  - 215000 EURO Proprietar 215000 €
Vanzare casa Cluj, Vlaha - 215000 EURO Vlaha, Vlaha , jud. Cluj

Casa are o suprafata de 150 mp utili, terenul are 450 mp in total. Este compusa de fapt din doua spatii de locuit. Primul spatiu are aprox 54 mp si este compus din o bucatarie comuna cu camera de zi, un formator si o baie, cu absolut totul nou (mobilier, parchet, gresie/faianta, sanitare, incalzire centrala, semineu,instalatie electrica). Al doilea spatiu, are 96 mp si este compus din, hol generos,spatiu pt bucatarie (neutilat), baie si doua rormitoare mari + pivnita extrem de generoasa. Terenul are doua cai de acces atat pietonal , cat si auto. Pe teren este si o copertina tip garaj, o fantana cu apa potabila si hidrofor. Case de vanzare - Vlaha , Case de vanzare - Cluj

215000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(