Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 4 camere Arad, Zabrani - 52 EURO

52 €  De vanzare
CASA COCHETA DE VANZARE Vand casa compusa din doua corpuri,cu toate utilitatile.Casa este izolata termic,incalzire centrala cu calorifere ,geamuri termopan etc.Casa se vinde mobilata, utilata .Pentru mai multe detalii va rog s-a sunati la nr.de tel.0724508707 sau la fata locului., numar etaj: 2, numar camere: 4, numar bai: 2, suprafata utila: 150, suprafata totala: 1000, suprafata construita: 170

Pe site din 05-07-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 150 m2
Suprafata teren: 1000 m2
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Zabrani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Zabrani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zabrani.

Este Zabrani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Zabrani  - 98000 EURO Proprietar 98000 €
Vanzare casa Arad, Zabrani - 98000 EURO Zabrani, Zabrani , jud. Arad

Zabrani jud. Arad Vand casa renovata complet cu 3 camere, bucatarie, baie, beci locuibil, camera tehnica cu intrare separata In spatele casei se afla o anexa de 25mp si o terasa. Recent renovata in totalitate (poze cu toate etapele renovarii) centura de beton, stalpi de beton , fundatie, placa de beton, pereti tencuiti, tavane de rigips, instalatie electrica, canalizare si apa noi, acoperis complet nou (corni, leaturi, tigla) incalzirea casei se face cu centrala pe combustibil solid cu puffer, termostat ambient si 9 calorifere Casa este pe strada linistita cu asfalt, are curent electric trifazic cu panouri fotovoltaice si contract de prosumator din iunie 2023, apa de la retea, canalizare si in viitorul apropiat si gaz( lucrari deja incepute). Suprafata casei este de 135 mp, suprafata terenului este de 1000 mp. Casa se vinde mobilata si utilata ! Case de vanzare - Zabrani , Case de vanzare - Arad

98000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(