Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 4 camere Timis, Timisoara - 99000 EURO

99000 €  De vanzare
Apartament de vanzare Apartament 4 camere, la parter, zona Traian. Are centrala proprie, parchet masiv, 3 balcoane si boxa. 4 sau mai multe - Timisoara , 4 sau mai multe - Timis

Pe site din 28-03-2024
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Timisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Timisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Timisoara.

Este Traian zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Timis, Timisoara  - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare apartament Timis, Timisoara - 68000 EURO Traian, Timisoara , jud. Timis

Simona Vand apartament zona TRAIAN 67 mp De vanzare apartament la casa in zona Traian, suprafata utila 67 mp, compus din 3 camere +living, bucatarie, baie ,hol! La parter este compus din bucatarie, baie , 1 dormitor+ living +scara acces la mansarda. La mansarda compus din hol si 2 dormitoare +spatiu de depozitare cat lungimea casei. Apartamentul are acces din curtea interioara , fara pereti comuni cu alti vecini. Imobilul poate fi folosit ca spatiu de locuit dar si ca spatiu cu alta destinatie (punct de lucru, birou, atelier, etc ) Ca dotari apartamentul are tamplarie pvc cu geam termopan+site, gresie, faianta, parchet, incalzire pe gaz, izolata la exterior cu polistiren de 10, acoperis cu tigla nou.Spatiu se afla in apropiere de tramvai, centre bancare, magazine, Piata Badea Cartan, Blv Take Ionescu. Curte si strada linistita.Pret: 68.000

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(