Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Suceava, Zvoristea - 46000 EURO

46000 €  De vanzare
Vand vila in centrul comunei Zvoristea, 20-25km de Suceava, zona extrem de linistita, 100m de drumul principal, langa farmacie si Profi. Construita in 1985 din BCA, suprafata utila de 140mp, compusa din P+E, cu 2 intrari. Parter: 3 camere, baie, camara, holuri Etaj: 3 camere, holuri, balcon Casa este bine intretinuta, are podea din lemn, lambriuri, soba teracota, hidrofor. Terenul are o suprafata totala de 16 ari (1600mp) din care 8 ari arabili, multi pomi fructiferi, bolta mare de vie. Anexe: bucatarie de vara, garaj, magazie, 2 becuri, standola, alte dependinte. Este intabulata si se poate da si la schimb cu apartament in Suceava sau garsoniere. Merita vizitat!

Pe site din 08-06-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 140 m2
Suprafata teren: 1600 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Zvoristea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Zvoristea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zvoristea.

Este Zvoristea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Suceava, Zvoristea  - 37500 EURO Proprietar 37500 €
Vanzare casa Suceava, Zvoristea - 37500 EURO Zvoristea, Zvoristea , jud. Suceava

De vanzare: - casa locuibila ( 2 dormitoare, bucatarie in casa, bucatarie de vara, hol ) + anexe ( garaj) in localitatea Zvoristea, judetul Suceava, cu acces din strada principala asfaltata aproape de centrul comunei - un garaj anexat casei cu intrare directa in casa ce poate fi transformat in living, zona de relaxare, baie si bucatarie ( aprox 30 m.p. ) - teren 2156 m.p (1781 arabil neimprejmuit + 375 curti constructii imprejmuit cu gard de lemn) - utilitatile comunale sunt la marginea proprietatii : poate fi racordata usor la reteaua de apa/canalizare etc. Localizare : - terenul si casa sunt situate intr-o locatie linistita, aproape atat de centrul comunei cat si de magazine - 20 km pana in Suceava si 38 km pana in Botosani - la drum asfaltat Situatie juridica a proprietatii : - toate actele sunt la zi, se poate semna oricand vanzarea. Case de vanzare - Zvoristea , Case de vanzare - Suceava

37500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(