Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

MUTARE IMEDIATA! CADASTRU, INTABULARE! Garsoniera noua, cocheta, finisata

39500 €  De vanzare
RFC CITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul'' sa devina ,,posibil'', indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 08-03-2024
Vizualizari 229
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 37 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Semidecomandat
Etaj: 3/3
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Colentina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Colentina  - 143200 EURO Proprietar 143200 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Colentina - 143200 EURO Colentina, Pipera

PROPRIETAR !!! Nu colaboran cu agenti/agentii imobiliare, sub nici o forma. Va rog nu insistati. Vand apartament cu 2 camere in complex Belvedere Residences in zona Promenada/Metrou Pipera. Apartamentul are o suprafata utila de 47 mp si este pozitionat pe Sud cu vedere la lacul Tei, la etajul 3 din 10. Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, pregatit pentru a fi locuit. Totul nou, dispune de bucatarie inchisa. Facilitati: - complex rezidential inchis - mai multe locuri de joaca pentru copii - apartament mobilat si utilat complet, dotat cu toate electrocasnicele, plita inductie, cuptor electric, hota, frigider NoFrost, masina de spalat rufe, TV living si dormitor, pat cu saltea spuma memorie 160x200 - aer conditionat 12000BTU - gresie si faianta Marazzi - parchet 12 mm - centrala proprie - lift Schindler - supraveghere video si cu paza - zona comerciala si economica. Pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati. Nu se percepe TVA. Nu colaboran cu agenti/agentii imobiliare . Sub nici o forma. Va rog nu insistati! Multumesc! …. 2 camere - Sectorul 2 , 2 camere - Bucuresti

143200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Bucuresti, Colentina  - 199500 EURO Proprietar 199500 €
Vanzare apartament cu 3 camere Bucuresti, Colentina - 199500 EURO Colentina, Pipera

PROPRIETAR. Nu colaboram cu agenti/agentii imobiliare. Va rog nu insistati. Multumesc. Vand apartament cu 3 camere in Complexul Rezidential Belvedere Residences, zona Floreasca / Barbu Vacarescu, langa metrou Pipera. Apartamentul este situat in Bl. 8, etajul 2 cu orientare Est. Facilitati: - complex rezidential inchis - mai multe locuri de joaca pentru copii - apartament de vinde mobilat si utilat complet, exact cu se vede in poze, dotat cu toate electrocasnicele, plita inductie, cuptor, hota, combina frigorifica NoFrost, masina de spalat rufe , masina de spalat vase , tv , saltea spuma memorie 160x200. - centrala proprie, incalzire in pardoseala - aer conditionat (dormitor mare si living) Direct proprietar! numarul de telefon il gasiti pe pozele din anunt. Nu colaboram cu agenti/agentii imobiliare. Va rog nu insistati. Multumesc. ….. 3 camere - Sectorul 2 , 3 camere - Bucuresti

199500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(