Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Bucuresti, Centrul Civic - 37500 EURO

37500 €  De vanzare
Vand garsoniera confort 1 Decomandata,la etej 5 ap 78 Garsoniera este noua cu acte in regula si este situata pe str Ilie Petre Nr 40 Bl 1 Chiajna. Garsoniera are toate actele in regula. Pretul usor negociabil Pentru vizionare ma contactati la Nr de telefon 07********04. D-ul Marian, Anuntul este valabil. Rog seriozitate,nu mai telefonati aiurea. Seriozitate maxima. 1 camera - Sectorul 4 , 1 camera - Bucuresti

Pe site din 15-09-2024
Vizualizari 52
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 30 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Chiajna.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Chiajna. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Chiajna.

Este Centrul Civic zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bucuresti, Centrul Civic  - 101999 EURO Proprietar 101999 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bucuresti, Centrul Civic - 101999 EURO Centrul Civic, Magurele

vanzare un apartament cu 2 camere spatios si modern, situat la parterul unui bloc recent construit in anul 2016, localizat la intersectia Bulevardului Brancoveanu cu Strada Turnu Magurele. Complexul rezidential se bucura de curte proprie cu circuit inchis si acces controlat prin bariera, asigurand siguranta, linistea si intimitatea locatarilor. Un alt mare avantaj al acestui apartament este proximitatea fata de magazine importante, cum ar fi magazinul Lidl la doar cativa metri distanta, facilitati sportive-sala de fitness, precum si diverse puncte comerciale si servicii esentiale. In zona imediata veti regasi mijloace de transport in comun, spitale, scoli, gradinite si parcuri, asigurand un stil de viata comod si accesibil. Bucataria inchisa ofera un spatiu dedicat gatitului, in timp ce baia cu geam asigura lumina naturala si prospetimea necesara. Centrala proprie va ofera controlul asupra temperaturii, garantand confort in orice moment al anului. Holul generos ofera posibilitatea amenajarii unor spatii de depozitare suplimentare sau chiar a unui dressing lung si functional. Apartamentul se vinde mobilat si utilat conform prezentarii. 2 camere - Sectorul 4 , 2 camere - Bucuresti

101999 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(