Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mures, Suseni - 213000 EURO

213000 €  De vanzare
O casa deosebita in imediata apropiere a orasului ! Amplasata la 5 minute de centrul orasului, intrarea in Suseni, proprietatea este retrasa 100 m de la Drumul National spre Toplita , pe o strada privata, cu toate utilitatile disponibile. . Casa este imprejmuita de un teren de 1085 mp, bine proportionat, cu o gradina in fata , amenajata profesional, cu multitudine de flori si arbusti, iar in spate o curte cu gazon si foisor, excelent cadru pentru momentele de relaxare. Suprafata utila a casei este de 190 mp la care se adauga un garaj de 20 mp ( momentan amenajat ca sala de jocuri pentru copii) si o pergola complet mobilata si dotata cu un cuptor traditional si gratar. Case se desfasoara pe un singur nivel, cu un living spatios , cu ferestre mari , iar semineu din centrul incaperii este atat practic ( fiind conectat la incalzirea centrala) cat si fabulos in serile racoroase de iarna Cele 3 dormitoare spatioase se remarca prin luminozitatea oferita de ferestrele mari, prevazute cu rulouri automatizate ! Casa se vinde cu Bucataria complet mobilata, utilata, in anul 2021! Insula din centrul bucatariei aduna familia in jurul ei, fiind unul dintre locurile preferate din casa! Baia principala este extrem de spatioasa, iar parchetul din tec folosit in baie ofera o caldura aparte acestei incaperi! Baia secundara, se afla in continuarea celui de-al treilea dormitor, prevazut ca si camera pt oaspeti! Casa are centrala pe gaz, curent trifazic si monofazic! Un dressing foarte mare, pastreaza casa aerisita, fara dulapuri ! Mobilierul intregii case este realizat in stil minimalist, din materiale de foarte buna calitate! Ferestrele intregii case sunt prevazute sticla tripla, aleasa intr o configuratie care asigura o izolare termica si fonica extrem de buna! Casa se vinde cu mare parte din mobilier , acesta fiind proiectqr personalizat pt acest imobil, de o echipa de design interior! O proprietate de un farmec aparte ce asteapta un cumparator deosebit Case de vanzare - Suseni , Case de vanzare - Mures

Pe site din 12-04-2024
Vizualizari 203
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 210 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Suseni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Suseni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Suseni.

Este Suseni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Mures, Suseni  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Mures, Suseni - 65000 EURO Suseni, Suseni , jud. Mures

De vanzare ! Situata in comuna Suseni (4km de Reghin). Casa dispune de 130 mp utili . Suprafata teren 600 mp . An constructie 2023-2024 . Constructia este la rosu . Utilitati : Curent trifazic , apa si canalizare . Pret : 65.000 EURO negociabil ! Mai multe detalii in privat sau la numarul de telefon 07******05 ! Case de vanzare - Suseni , Case de vanzare - Mures

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(