Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Cluj, Feleacu - 2000 EURO lunar

2000 €  De inchiriat
Vila de Lux in Feleacu inchiriez Vila de Lux in loc. Feleacu, situata intruna din cele mai cautate zone ale orasului. Este ferita de aglomeratia si zgomotul de la strada principala, aproape de sensul giratoriu din Feleac si partia de Ski Pozitionare excelenta ii ofera lumina pe tot parcursul zilei. Casa are 200 mp utili dispusi pe 2 nivele dupa cum urmeaza: Parter: hol, dormitor, bucatarie cu dining, living, baie, birou/biblioteca, debara si o terasa de 25 mp; Etaj: hol, 3 dormitoare dintre care unul cu dressing, baie, inca un dressing de tip walk-in, terasa de 35 mp si 3 balcoane de 10 mp fiecare. Gradina de 1300mp cu spatiul verde amenajat cu gazon. Locuinta dispune de finisaje de calitate superioara: scari de marmura, parchet stratificat, gresie si faianta de inalta calitate. Mobilierul este unul modern din lemn masiv, personalizat pentru spatiu. Beneficiaza de incalzire prin pardoseala, calorifere prin intermediul centralei pe gaz, semineu pe lemn geamuri termopan cu tamplarie PVC, Barier si izolatie de 10 cm la exterior. In spatele casei este si o anexa (depozit lemne, scule/unelte) Casa este dotata si cu sistem de supraveghere video Tel - 07******35 Case de inchiriat - Feleacu , Case de inchiriat - Cluj

Pe site din 14-01-2024
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Feleacu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Feleacu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Feleacu.

Este Feleacu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Cluj, Feleacu  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere casa Cluj, Feleacu - 1000 EURO lunar Feleacu, Feleacu , jud. Cluj

............... CASA de inchirat in Feleacu PF dau in chirie casa in comuna Feleacu 559 pentru depozit, intrare in curte din strada care este asfaltata. Supravehere nonstop video asigurata.Pret Negociabil !!!Nu raspund la SMS-uri, nici la mesajele lasate aici la anunt, asa ca nu imi trimiteti !!!Pentru orice INFO nu ezitati sa ma contactati telefonic !!!Ma puteti contacta doar telefonic L-V intre orele 12-18, S-D intre orele 09-14 !!!

1000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(