Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Constanta, Mamaia - 350000 EURO

350000 €  De vanzare
De vanzare Penthouse de lux cu 3 camere, situat in cadrul ansamblului BlueBike Mamaia langa spitalul militar. Este situat la etajul 10/10 beneficiaza de vedere laterala la mare si are o suprafata construita de 110 m² . A fost renovat complet , se vinde mobilat si utilat. Imobilul beneficiaza de loc de parcare. 
 Dotari si finisaje:

    bucatarie echipata complet: mobilier si electrocasnice
    mobilier cu design modern 
    bai dotate cu obiecte sanitare
    gresie, faianta, parchet – calitate premium
    usi de interior
    prize, intrerupatoare si corpuri de iluminat. Pentru programari vizionare si alte detalii - 07********72 3 camere - Constanta , 3 camere - Constanta

Pe site din 25-03-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Mamaia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Mamaia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Mamaia.

Este Tomis 2 zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 4 camere Constanta, Constanta  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Constanta, Constanta - 150000 EURO Tomis 2, Constanta , jud. Constanta

Ofer spre vinzare apartament decomandat cu 4 camere, bucatarie, baie, 2 balcoane,garaj,boxa, incalzire centrala, 100mp, situat in cartierul tomis 2 . Apartamentul este la etajul 4/4 intr-un bloc cu 10 apartamente Mai multe detalii la telefon. 4 sau mai multe - Constanta , 4 sau mai multe - Constanta

150000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Constanta, Constanta  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare apartament Constanta, Constanta - 80000 EURO Tomis 2, Constanta , jud. Constanta

Cristian Bogdan apartament Apartament situat in Tomis 2, etaj 4 4, 2 camere, 45 mp, cu multiple imbunatatiri: incalzire prin pardoseala, centrala proprie pe gaz Vaillant, usi interioare din lemn masiv, culisante, 2 garderobe, termopan tripan, jaluzele exterioare din aluminiu, izolatie termica pe interior cu polistiren extrudat ignifug, parchet laminat dublu stratificat, cabina de dus, wc suspendat, gresie si faianta(placi mari) etc. Apartamentul e situat vizavi de parc, la o distanta de 500 m de Spitalul judetean, in vecinatatea Universitatii Ovidius, a Liceului iInternational de Informatica si a scolilor 4, 5 si 30. Este situat intre Profi si Mega Image.

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Constanta, Constanta  - 160000 EURO Proprietar 160000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Constanta, Constanta - 160000 EURO Tomis 2, Constanta , jud. Constanta

Tatiana Oprea Proprietar, vand ap 3 camere decomandat, Stadion Farul, bloc ST Proprietar, vand apartament 3 camere, decomandat, zona stadionul Farul (Strada Fagetului 142, bloc ST). Bloc solid, cu pereti grosi, construit in perioada 1999-2000, zona foarte buna, aproape de mare, City M laall, spital, dar si de centru.Apartamentul este situat la etajul 7 7, are suprafata de 75m2 utili + 16m2 din cele 2 balcoane, deasupra lui, pe 2 3 fiind uscatorul blocului, lift functionabil, vedere est. De asemenea detine si o boxa la subsolul blocului.Este format din:-hol spatios cu spatiu de depozitare generos (masina de spalat, rafturi, cuier)-dormitor mare (pat,saltea,noptiere, comoda, Smart tv 4k)-dormitor mic (pat,saltea,noptiera, sifonier, comoda, birou)-living+ zona de dining(coltar, masa facuta la comanda,scaune, mobilier, Smart tv 4k)-bucatarie (masa, scaune, mobila cu blat de lemn, cuptor electric incorporabil, plita, hota, cuptor cu microunde, combina frigorifica Samsung cu consum redus)-baie mare cu cada si fereastra de aerisire-wc de servici-2 balcone generoase cu spatii de depozitare.Apartamentul a fost renovat total in 2022 si s-au schimabt - parchet 10mm in camere, pereti gletuiti si varuiti, schimbate toate geamurile cu termopan de calitate 5 camere, 3 foi de sticla, usa metalica intrare, usi interioare, baie mica complet refacuta, schimbata centrala gaz cu una prin condensatie, plus tevi si calorifere, au fost modificate si inchise balcoanele, izolat exterior si izolatie la interior la nivelul tavanului la balcoane; prin asociatia de proprietari s-a schimbat hidroizolatia de deasupra dormitorului mare si a baii, cu garantie de 10 ani.Se accepta si credit bancar.Se vinde pentru ca ne-am mutat cu serviciul din localitate, renovarea si amenajarea s-a facut pentru noi, cu simt de raspundere, nu pentru vanzare.Colaboram cu agentiile imobiliare doar daca au un client hotarat, dar nu oferim comision !Va rog nu deranjati inutil.

160000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(