Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Prahova, Sinaia - 95000 EURO

95000 €  De vanzare
Garsoniera tip studio in bloc nou/2023 Walter Maracineanu nr. 20 Etaj 8 din 10, supra totala 40 mp, view superb catre cota 2000 si muntii bucegi, sistem smart home, incalzire in pardoseala, sistem de ventilatie cu aport de aer proaspat, fatada ventilata integrala a blocului. Garsoniera se vinde mobilata si utilata cum se vede in imagini, in momentul de fata se inchiriaza in regim hotelier In decembrie locatia va beneficia de zona Spa cu piscina la interior, 2 saune, jacuzzi, salon beauty, sala de masaj si restaurant. Accesul este facil catre zona de centru pe noua pasarela pietonala construita recent. 1 camera - Sinaia , 1 camera - Prahova

Pe site din 11-09-2024
Vizualizari 2
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 36 m2
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Sinaia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Sinaia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sinaia.

Este Centru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Prahova, Sinaia  - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Sinaia - 145000 EURO Centru, Sinaia , jud. Prahova

Apartament de 2 camere - nelocuit - totul nou. Walter Maracineanu nr. 20 Etaj 1 din 10, supra totala 57.4 mp, balcon generos, sistem smart home, incalzire in pardoseala, sistem de ventilatie cu aport de aer proaspat, fatada ventilata integrala a blocului. Apartamentul se vinde impreuna cu 1 loc de parcare la subteran acoperit si boxa de aprox 3..5 mp. De asemnea in locatie mai exista:i masina de spalat bosch, combina frigorifica samsung, plita si cuptor bosch etc - totul nou, nefolosit. In decembrie locatia va beneficia de zona Spa cu piscina la interior, 2 saune, jacuzzi, salon beauty, sala de masaj si restaurant. Accesul este facil catre zona de centru pe noua pasarela pietonala construita recent, 2 camere - Sinaia , 2 camere - Prahova

145000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(