Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Timis, Utvin - 35900 EURO

35900 €  De vanzare
Vand apartament situat pe strada Polona, zona Freidorf ,Timisoara compus din :1 camera, 1 bucatarie, 1 baie, 1 balcon, 1 hol de intrare, et 1/4, cu urmatoarele imbunatatiri: centrala proprie pe gaz Viesmann, calorifere in balcon/camera, baie, bucatarie, geamuri termopane Trident, usa metalica, parchet laminat in camera, baia complet utilata cu wc,cabina dus cu cadita, chiuveta cu dulapior, oglinda, masina de spalat rufe, gresie si faianta din Spania, holul este cu gresie Spania, un dulap pe comanda de haine cu 2 usi, bucataria este cu gresie si faianta din Italia, mobila la comanda Neckermann cu materiale din Germania jaluzea la geam, balconul este izolat exterior, un dulap la comanda suspendat plus birou si etajere, jaluzele verticale Trident, zidul dintre balcon si camera este spart in forma de bolta unde sunt aplicate spoturi sistem de alarma antiefractie, senzori de miscare, in camera sunt spoturi, toata instalatia electrica este noua. Se vinde impreuna cu boxa cu usa metalica, amenajata cu rafturi, curata, curent tras din casa, prize, senzor de miscare legat la alarma, apartamentul are in jur de 32mp reali si 39mp in CF. Mijloace de transport: Expres 3 si Expres 7

Pe site din 14-05-2023
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 32 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Utvin.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Utvin. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Utvin.

Este Freidorf zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  garsoniera Timis, Utvin  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare garsoniera Timis, Utvin - 40000 EURO Freidorf, Utvin , jud. Timis

Buna ziua! Vindem garsoniera in Freidorf pe strada Polona. Garsoniera are 22 mp si este alcatuita din: hol,baie,camera,bucatarie. Garsoniera se afla la etajul 4 si dispune de instalatie electrica si sanitara realizate in urma cu doar cativa ani.Dispune de centrala proprie si clima. Contact pe whatsupp 1 camera - Utvin , 1 camera - Timis

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(