Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 500 mp Bucuresti, Dumbraveni - 150000 EURO

150000 €  De vanzare
Vasile Bereschi Teren 500mp Balotesti/ Saftica teren cu autorizatie de construtie, proiect in derulare str. Rozelor 48/1, aproape de Spitalul SRI, padurea Vlasiei, acces din DN1, si A3, 25 Km, de Bucuresti. Ingradit cu gard de beton 100 m liniari, container nou, utilitati, apa put personal 23 m, a doua panza freatica, curent electric, branasament individual, depuse actele ptr bransare gaze, urmeaza canal si asfalt de la Primarie. Proiect de casa cu autorizatii emise, etc.... Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 07-03-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Balotesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Balotesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Balotesti.

Este Dumbraveni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Balotesti  - 47500 EURO Proprietar 47500 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Balotesti - 47500 EURO Dumbraveni, Balotesti , jud. Ilfov

Vand teren intravilan balotesti, strada apusului nr 8, 514 mp2 , electricitate, apa, canalizare in fata terenului, strada asfaltata. Se poate construi P+M+2 Terenuri - Dumbraveni , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

47500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Balotesti  - 51000 EURO Proprietar 51000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Balotesti - 51000 EURO Dumbraveni, Balotesti , jud. Ilfov

Vand teren cu suprafata de 500 mp amplasat in com. Balotesti, sat Dumbraveni, str. Orhideelor. La lotul propriuzis se adauga 109 mp cota parte indiviza din drumul de servitute. Pentru acest lot s-a luat autorizatie de construire pentru o cladire P+1E ca cele 2 case cu care se invecineza la stanga si la dreapta. Autorizatia de construire este valabila pana-n octombrie 2025. Pentru acest lot exista alimentare cu apa dintr-un put de 40 m. Putul este inglobat intr-un camin din beton armat. Gardul este realizat complet pe 3 laturi, iar pe latura de la drum s-a realizat soclul din beton armat si sunt montatii stalpii din metal. Exista bransament la curent pentru acest lot cu contoar si cablu tras la lot. Conducta de gaz va trece prin fata lotului deoarece ambele case cu care se invecineza se branseaza la gaz in perioada aceasta. Daca cumparati acest teren va puteti apuca imediat de executia casei, iar daca compartimentarea nu corespunde cu dorintele dumneavoastra se poate reautoriza. Terenuri - Balotesti , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

51000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  609 mp Bucuresti, Dumbraveni  - 51000 EURO Proprietar 51000 €
Vanzare terenuri constructii 609 mp Bucuresti, Dumbraveni - 51000 EURO Dumbraveni, Balotesti

Sebastian S. Teren Balotesti 500 mp, curent, gard, apa, gaz, autorizatie Vand teren cu suprafata de 500 mp amplasat in com. Balotesti, sat Dumbraveni, str. Orhideelor. La lotul propriuzis se adauga 109 mp cota parte indiviza din drumul de servitute. Pentru acest lot s-a luat autorizatie de construire pentru o cladire P+1E ca cele 2 case cu care se invecineza la stanga si la dreapta. Autorizatia de construire este valabila pana-n octombrie 2025. Pentru acest lot exista alimentare cu apa dintr-un put de 40 m. Putul este inglobat intr-un camin din beton armat. Gardul este realizat complet pe 3 laturi, iar pe latura de la drum s-a realizat soclul din beton armat si sunt montatii stalpii din metal. Exista bransament la curent pentru acest lot cu contoar si cablu tras la lot. Conducta de gaz va trece prin fata lotului deoarece ambele case cu cere se invecineza se branseaza la gaz in perioada aceasta. Daca cumparati acest teren va puteti apuca imediat de executia casei, iar daca compartimentarea nu corespunde cu dorintele dumneavoastra se poate reautoriza.

51000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Balotesti  - 26500 EURO Proprietar 26500 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Balotesti - 26500 EURO Dumbraveni, Balotesti , jud. Ilfov

Proprietar persoana fizica vand teren intravilan Balotesti, 500 mp, pret 53 euro mp negociabil, zona Privighetorilor, nr 8, parcela 6, la, 26.500 euro pret total, cu curent in fata si drum la 50 metri (pe strada se afla deja 2 case locuite). Zona este superba, linistita, cu aer curat, in plina dezvoltare, acces facil, cu diverse facilitati in zona. Terenul are o deschidere la strada de 24,58 mp,iar suprafata de 500 mp se compune din suprafata utila 417 mp si drum de servitute 83 mp. Terenuri - Dumbraveni , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

26500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(