Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare hoteluri/pensiuni Hunedoara, Govajdia - 0 EURO

 De vanzare
Casa de vanzare in zona Govajdia,Jud Hunedoara. Casa poate fi folosita ca si pensiune sau ca si casa de vacanta. Casa este compartimentata astfel: Parter: Living cu Bucatarie Open Space, Hol, Dormitor cu Baie Proprie, Baie de Serviciu si Camera Centralei. Etaj: Hol deschis, Terasa, Debara, 3 Dormitoare si 2 Bai Pod cu scara de acces. Casa se afla intr-o zona linistita de vale incojurata de padure.Casa este usor accesibil de la strada principala. Vine complet mobilata si utilata.Dispune de o centrala care se alimenteaza automat cu peleti. Apa este incalzita de 2 panouri solare. Curtea este nivelata dar nu a fost finalizata. Alimentarea cu apa se face de la ivorul din zona si este gratuita. Daca va doriti un loc de relaxare,aceasta casa este perfecta pentru dumneavoastra. Pretul este negociabil. Daca doriti mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de email Numar bucatarii: 1 , Numar balcoane: 1 , Numar terase: 2 , Destinatie: De vacanta,Rezidential , Amenajare strazi: Iluminat stradal,Pietruite , Utilitati generale: Apa,Canalizare,CATV,Curent , Acces internet: Wireless , Stare interior: Renovat , Ferestre cu geam termopan: PVC , Jaluzele: Orizontale , Usa intrare: PVC , Izolatii termice: Exterior,Interior , Podele: Gresie,Parchet , Usi interior: PVC , Pereti: Faianta,Vopsea lavabila , Bucatarie: Mobilata,Utilata , Mobilat: Complet , Electrocasnice: Aragaz,Cafetiera,Cuptor cu microunde,Frigider,Hota,Masina de spalat rufe,Toaster,TV , Diverse: Jacuzzi,Scara interioara , Dotari imobil: Acoperis,Gradina,SPA , Stadiul constructiei: Stadiul constructiei , Numar nivele: 2 , Structura de rezistenta: bca , Invelitoare acoperis: Tigla , Vicii: Nici un viciu , Suprafata terenului: 780,0 m2, Suprafata utila: 220,0 m2, Suprafata construita: 240,0 m2, Numar camere: 6 , Numar bai: 4 , Anul constructiei: 2016 , Incalzire: incalzire ,

Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 17
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Hoteluri/pensiuni De vanzare in localitatea Govajdia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Hoteluri/pensiuni De vanzare in localitatea Govajdia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Govajdia.

Este Govajdia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Hunedoara, Govajdia  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa Hunedoara, Govajdia - 125000 EURO Govajdia, Govajdia , jud. Hunedoara

Vand/schimb casa in Govajdia intr-o zona superba cu raul care trece pe langa curte. Casa are 2 dormitoare, un living cu semineu, bucatarie echipata si mobilata, debara, baie, hol la etaj si hol la parter. Mai exista o terasa inchisa exterioara care are si baie si bucatarie si inca o terasa exterioara deschisa. Casa este construita recent din BCA si izolata polistiren de 15cm, iar pe tavan este izolatie cu celuloza. Apa este asigurata de o fantana cu apa foarte buna, iar canalizarea este deservita de o fosa septica. Incalzirea si apa calda este asigurata de o centrala noua marca Arca pe peleti. Suprafata utila 140 mp, iar terenul are 750 mp. Pret 125.000 euro Case de vanzare - Govajdia , Case de vanzare - Hunedoara

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(