Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Universitate, 2 etaje in cladire de birouri, 1150 mp

959000 €  De vanzare
Universitate, 2 etaje in cladire de birouri, 1150 mp de vanzare. Suprafata utila 1150 mp, suprafata construita 1300 mp. Nr. incaperi: 25 Nr. bai: 9 Regim inaltime: P+7; An constructie: 1970; Structura rezistenta: beton; Clasa Birouri: B; Stare interior: buna; Finisaje: Izolatii termice (exterior/interior); Podele (podea flotanta, mocheta); Ferestre PVC; Utilitati: Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (HVAC); Acces internet (cablu, fibra optica); Utilitati generale (Curent Electric, Apa, Canalizare, Gaze); Alte detalii: vizibilitate foarte buna, zona circulata intens, etc.; Pret vanzare: 999.000 euro. Spatiul este inchiriat, chirie colectata: 8000 euro. Aceasta oferta apartine agentiei RE/MAX.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1150 m2
Compartimentare: Nedecomandat
Camere: 25

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii birouri De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii birouri De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Universitate zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii birouri Bucuresti, Universitate  - 135000 EURO Proprietar 135000 €
Vanzare spatii birouri Bucuresti, Universitate - 135000 EURO Universitate, Bucuresti

Mihai Comision 0% - Doua Cabinete / Spatiu Comercial Spitalul Coltea Cabinet Stomatologic/ Spatiu Comercial de vanzare intr-o casa cu regim mic de inaltime (P+1+M) situata ultracentrala pe strada Emanoil Ion Florescu, la 50m de spitalul Coltea. Cladirea NU este incadrata la cladirile cu risc seismic si nici urgenta (1, 2, 3). Imobilul este asigurat. Apartamentul a fost complet renovat in 2021, inclusiv instalatii sanitare si electrice, centrala proprie, 3 aparate de aer conditionat si contorizare separata. Imobilul este de asemenea prevazut cu sistem de alarma.. In prezent, utilizarea sa este de cabinet stomatologic (doua cabinete). Apartamentul se preteaza la fel de bine pentru orice fel de alta activitate economica (cabinet medicina de familie, cabinet de avocat, spatiu de birouri, etc.). Compartimentarea se face altfel: hol (receptie), doua camere/cabinete, doua grupuri sanitare, o camera tehnica si o bucatarie. Apartamentul mai detine un mic pod pentru depozitare (se poate observa scara de acces in poze). Incaperile sunt inalte (4m) si ofera o senzatie foarte mare de spatiu. Imobilul se vinde cu mobilierul din poze. In cazul in care cumparatorul doreste sa schimbe destinatia imobilului din cabinet stomatologic, se poate discuta o vanzare fara mobilier. Pentru detalii si vizionari apelati 0722767086. Vanzarea se face direct de la proprietar, imobilul nu este purtator de TVA.

135000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Vanzare  spatii birouri Bucuresti, Universitate  - 550000 EURO Proprietar 550000 €
Vanzare spatii birouri Bucuresti, Universitate - 550000 EURO Universitate, Bucuresti

Dan Cladire de Vanzare Centru Bucuresti Cladire in centru Bucuresti aproape de statia metrou universitate (3,4 min de km 0). Locatie foarte buna.Compusa din 3 apartamente studio CF-uri separate acelasi propietarD+P+et1+et2+mansarda Ideal pentru clinica stomatologica , salon cosmetic , birou avocatura sau multe altele. Necesita usoare investitii. Pentru detalii va rog sa ma contactati .

550000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(