Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bacau, Bacau - 108661 EURO

108661 €  De vanzare
IXIMO Agentie imobiliara va propune UNICUL SPATIU DISPONIBIL -COMISION 0% LA CUMPARATOR - excelenta oportunitate de investitie 817 eur/mpc in cea mai moderna si eleganta constructie performanta energetic din BACAU Cladirea 30 AVENUE BUSINESS CENTER . Spaţiul subiect este deschis si permite variante flexibile de compartimentare,pardoselile sunt tehnologizate , tavanele suspendate acomodeaza sisteme HVAC de înaltă performanţă si infrastructură telecom avansată cu internet de mare viteză accesibil. Contorizare individuala pe curent a spatiului oferit spre vanzare.Dispune de alimentare proprie cu apa . Supraveghere video, servicii de securitate cu paza umana ,supraveghere video şi control acces la intrarea în lobbyul cladirii. Sisteme automatizate de detecţie şi alarmare incendiu. Alimentare cu energie electrică securizată a cladirii / generator de energie electrică . 2 Lifturi capacitate 4 persoane /Suport 24/7 In cladire functioneaza activitati economice cu valoare mare adaugata( Servicii financiare BCR;Servicii de asigurari viata ING ;Birou Notarial;Servicii financiare TBI Leasing;Filiale locale ale unor Companii cu acoperire nationala si internationala,Servicii Call Center/Data Center ,Birouri Lichidatori judiciari si importante institutii bugetare exemplu REGISTRUL COMERTULUI).Un numar de aproximativ 400 de persoane lucreaza zilnic in cladire, pe langa acestia traficul generat in 24 h poate ajunge la cca.1000 persoane TOTI potentiali clienti sau vectori de publicitate ai afacerii Dumneavoastra ! Pozitionat la etajul 3 (2 lifturi/scari )si orientat SUD-VEST acest spatiu comercial prin destinatie poate fi utilizat pentru o larga gama de activitati incepand cu cabinete de servicii medicale,servicii consultanta de orice tip,showroom specializat cu vanzare,sala GYM/salon modelare corporala,servicii de coafura si cosmetica,birouri executori judecatoresti;etc.Proprietar societate comerciala platitoare de tva.Pret/mpc fara tva . SINGURUL spatiu din cladire oferit spre vanzare !

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-06-2021
Vizualizari 395
Persoane interesate 373

Caracteristici:

Suprafata totala: 133 m2
Suprafata utila: 121 m2
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 22/3
Camere: 2
Front stradal: 20 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Bacau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Bacau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bacau.

Este Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Bacau, Bacau  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bacau, Bacau - 75000 EURO Unirii, Bacau , jud. Bacau

Proprietar persoana fizica vand apartament cu 2 camere decomandate, 2 bai, bucatarie, 3 balcoane, B-dul Unirii, nr. 32/ A, la etajul 9 din 10(vedere panoramica asupra orasului). Caracteristici fizice: - S. utila = 89,87 mp; - S. construita= 110,81 mp; Caracteristici apartament: - parchet, gresie, faianta; - tamplarie PVC cu geamuri termopan; - centrala termica proprie; Se poate achizitiona separat si o boxa la subsol 20mp in valoare de 5000 E. Nu colaborez cu agentii, deci nu sunati inutil. Pentru vizionari si alte detalii va stau la dispozitie telefonic sau pe whatsapp. Pret negociabil 2 camere - Bacau , 2 camere - Bacau

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Bacau, Bacau  - 90000 EURO Proprietar 90000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Bacau, Bacau - 90000 EURO Unirii, Bacau , jud. Bacau

Apartament cu 2 camere situat in Complexul Rezidential Bistrita, pe strada Bulevardul Unirii 41 A, foarte aproape de toate punctele de interes ( centrul orasului, hipermarket-uri, centre comerciale, scoli, gradinite, etc.) An constuctie: 2016; Pozitionare: Sud-Est; Suprafata construita: 79 mp; Zidarie exterioara din BCA Ytong A+ de 30 cm si termoizolatie de 10 cm din Ytong multipor; Tamplarie exterioara premium din aluminiu, cu bariera termica, producator Schuco; Glafuri de granit, interior / exterior; Balcon pe toata lungimea apartamentului (11 m liniari), inchis cu geamuri glisante cu inchidere magnetica, vopsite electrostatic in culoarea tamplariei exterioare, care poate fi inchis/deschis complet. Accesul pe balcon poate fi facut din living si dormitor. Centrala pe gaz Vessmann, care functioneaza in regim de condensatie ; Aer conditionat Gree, 12000 btu cu wi-fi; Video interfon; Casa scarii placata integral cu granit si iluminata natural; Lift cu o capacitate de 6 persoane; Acces cu bariera; intregul apartament are vedere catre lac si insula de agrement; Racordat la statia de pompare apa potabila Gheraiesti (nu am fost afectati de numeroasele avarii din ultimii ani); Vizavi se construieste complexul Dedeman Campus, iar la aproximativ 100 m s-a construit Pepco, Mega Image, Dr. Max, Tedi si Kika! Apartamentul se vinde complet complet mobilat si utilat, astfel: - bucatarie complet utilata cu electrocasnice Samsung ( plita pe gaz, cuptor electric, frigider, cuptor cu microunde, hota); - living ( canapea extensibila, mobila suspendata, masuta cafea, televizor smart); - masina de spalat in baie; - dormitor ( pat, comoda TV, dresing generos); - balcon ( mobilier pentru depozitare, scaune de bar). 2 camere - Bacau , 2 camere - Bacau

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(