Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bucuresti, Centrul Vechi - 49000 EURO

49000 €  De vanzare
Restaurant/bar de vanzare Centrul Vechi al Bucurestiului, Strada Covaci 70 mp + 30 mp terasa Vad extraordinar Locatie este alcatuita din 2 camere, 2 grupuri sanitare si o boxa. O deschidere generoasa pentru terasa. Vad pietonal foarte bun si terasa de 30 mp in fata spatiului, cu posibilitatea de extindere pana la aproximativ 100 mp. Incalzirea se face prin centrala electrica proprie, iar racirea spatiului se face prin aer conditionat. Usile din cele 2 zone sunt din termopan si se pot deschide total si independent. Autorizatie de functionare pe 2024, DSV, DSP, ISU etc. 8 luni chiria este de 2000 euro si 4 luni 1500 euro. Rulaj foarte bun Posibilitate de preluare cu angajati, contracte etc., totul functional. Acceptam schimburi si variante, plata posibil si in rate Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 1 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

Pe site din 14-09-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 60 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Centrul Vechi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Ilfov, Bucuresti  - 295000 EURO Proprietar 295000 €
Vanzare spatii comercial Ilfov, Bucuresti - 295000 EURO Centrul Vechi, Bucuresti , jud. Ilfov

PROPRIETAR Vand spatiu comercial in Popesti-Leordeni zona centrala, cu tot cu afacere. in acest moment, spatiul comercial este dat in chirie, avand si contract in acest sens, pentru pretul de 2.000€/luna. 2 locuri de parcare incluse in pret Spatiul este situat intr-o pozitie excelenta cu vad camercial foarte bun. Acesta dispune de o suprafata utila de 110 mp. Spatiul este pretabil pentru: cabinet medical, cabinet stomatologic, laborator medical, salon de infrumusetare, birouri, magazin, farmacie, showroom etc. Birouri - Spatii comerciale - Popesti-Leordeni , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti - Ilfov

295000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(