Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bucuresti, Mihai Bravu - 118000 EURO

118000 €  De vanzare
Vand spatiu comercial Mihai Bravu Nr. 384, aproape de Dristor, in suprafata utila de 31 mp, contract de inchiriere (amanet) pana 10.2020 cu chirie de 500euro pe luna, grup sanitar 726 - arata telefon - 723 - arata telefon -

Pe site din 03-07-2021
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 31 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Mihai Bravu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Mihai Bravu  - 54000 EURO Proprietar 54000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Mihai Bravu - 54000 EURO Mihai Bravu, Bucuresti

Propunem spre vanzare o clinica stomatologica la cheie avand un design modern, situata in Bucuresti pe Soseaua Mihai Bravu, nr. 136, intr-un bloc amplasat stradal, cu acces facil la toate mijloacele de transport in comun, suprafata fiind de 40mp utili. Cabinetul este autorizat pentru aceasta activitate la toate institutiile. Clinica dispune de: • doua cabinete complet echipate si mobilate, • grup sanitar personal • Grup sanitar pacienti • zona receptie, • Sala de asteptare; • camera de sterilizare, • vestiar/ camera depozitare Toate echipamentele sunt noi, avand in jur de 9 luni functionalitate cu trafic de pacienti mediu. Toate echipamentele sunt in garantie. Se poate vinde si separat: echipamente plus mobiler(doar impreuna). Chirie: 600 euro pe luna Pret la cheie 54.000 euro negociabil Puncte forte/avantaje: pozitie, pret chirie mic, supraveghere video, costuri intretinere mici, zona de trafic la bulevard, in apropiere se gasesc locuri de parcare. Pentru mai multe detalii apelati la numarul 07********46. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

54000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(