Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bucuresti, Mihai Bravu - 320000 EURO

320000 €  De vanzare
Vand spatiu in suprafata de 165 mp aflat intr-o vila, constructie 2010, renovata recent interior si exterior. Spatiul beneficiaza de intrare separata, contorizare separata, alarma, Aer conditionat, video Interfon si 3 locuri de parcare. Spatiul este complet renovat si utilat. Este pretabil pentru cabinete, birouri, afterschool, etc. Locatia este excelenta usor retrasa de la bd Mihai Bravu , cu acces rapid la metrou si orice alt mijloc de transport. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

Pe site din 11-09-2024
Vizualizari 7
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 165 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Mihai Bravu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Mihai Bravu  - 13000 EURO Proprietar 13000 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Mihai Bravu - 13000 EURO Mihai Bravu, Bucuresti

URGENT,,stradal , langa trotuar pietonal , constructie renovata interior/exterior, pretabil spatiu comercial , (birou) ,reparatii gsm , biciclete , trotinete , instalatori , electricieni , haine , piese auto, etc , Soseaua Mihai Bravu nr.42 , constructie mobila -propietate,, 24mp,RENOVAT complet ,fatada de termopan 6m , cu 2 usi termopan ,,situat intre bucur obor si ferdinand, .13000e...teren adp,constructia propietate mobila,se plateste impozit la circa financiara de 6000-15000 ron/an ( teren + constructie ),,in functie de ce deschizi, exista o grila standard, CU TARIFE LA CIRCA FINANCIARA,dispune de curent,./..apa+canal,nu are,/..insa, se poate racorda. .,autorizatia de constructie + constructia . din 1993, are autorizatie de 6 stalpi pe trotuar emisa de primaria capitalei.,si langa 2 parculete,care cred ca se pot lua in concesiune..,detalii doar la TELEFON,este achitat pe tot anul 2024. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

13000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(