Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Spatiu comercial Soseaua Oltenitei

406000 €  De vanzare
Societatea noastra va propune achizitionarea un spatiu comercial stradal pe Soseaua Oltenitei in suprafata de 135 mp cu o vitrina de 12 ml foarte vizibil cu trafic pietonal bun ideal investitie. Proprietatea este inchiriata pana in anul 2021 cu 2450 euro pe luna. Pret de vanzare 406.000 euro.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 19-01-2018
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 135 m2
Compartimentare: Circular
Etaj: 22/10
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Oltenitei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:

Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 33953 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 33953 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 33953 EURO Oltenitei, Bucuresti

DEZVOLTATOR!!! PRET PENTRU PLATA INTEGRALA LA ANTECONTRACT. Ansamblul rezidential nou este localizat stradal pe Sos Vitan Brarzesti la 2 minute de statie de RATB, cu vedere catre Delta Vacaresti Garsoniera are o suprafata de 31 mp compartimentata astfel - LIVING - 21 ,5 mp - BUCATARIE - 5,5 mp - BAIE - 4 mp Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente sunt din caramida tip Porotherm 25 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit BCA YTONG 10 cm, Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, lift hidraulic. Finisajele pot fi personalizate de catre cumparator in limita unui buget prestabilit. Finisaje si dotari: centrală termică proprie de apartament calorifere în fiecare cameră tâmplărie PVC 6 camere cu geam termopan 4 seasons glafuri interioare și exterioare gresie și faianță import parchet import obiecte sanitare în băi uși de interior ușă metalică antiefracție granit pe casa scării și spațiile comune prize și întrerupătoare supraveghere video lift silențios interfon / video-interfon vopsea lavabilă Ansamblul cuprinde - garsoniere -apartamente 2 camere -apartamente 3 camere Termen de finalizare decembrie 2020. Pozele sunt cu titlu informativ! Pretul includeTVA! Fara comision!

33953 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 48185 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 48185 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 48185 EURO Oltenitei, Bucuresti

DEZVOLTATOR!!! Avans 5% Prima Casa. Ansamblul rezidential nou este localizat stradal pe Sos Vitan Brarzesti la 2 minute de statie de RATB, cu vedere catre Delta Vacaresti Apartamentul are o suprafata utila de 41,90 mp compartimentat astfel - LIVING 18.20 mp -BUCATARIE 7.10 mp - DORMITOR - 12.10 mp - BAIE - 4.50 mp Structura de rezistenta compusa din stalpi si diafragme din beton armat, compartimentarile exterioare cat si intre apartamente sunt din caramida tip Porotherm 25 cm iar la compartimentarea interioara a apartamentelor s-a folosit BCA YTONG 10 cm, Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior, lift hidraulic. Finisajele pot fi personalizate de catre cumparator in limita unui buget prestabilit. Finisaje si dotari: centrală termică proprie de apartament calorifere în fiecare cameră tâmplărie PVC 6 camere cu geam termopan 4 seasons glafuri interioare și exterioare gresie și faianță import parchet import obiecte sanitare în băi uși de interior ușă metalică antiefracție granit pe casa scării și spațiile comune prize și întrerupătoare supraveghere video lift silențios interfon / video-interfon vopsea lavabilă Ansamblul cuprinde - garsoniere -apartamente 2 camere -apartamente 3 camere Termen de finalizare decembrie 2020. Pozele sunt cu titlu informativ! Pretul includeTVA! Fara comision!

48185 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Oltenitei - 80000 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Oltenitei - 80000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Sos Oltenitei, apartament de 3 camere situat stradal in apropiere de metroul Piata Sudului. Apartamentul este amenajat recent, fiind schimbate toate instalatiile electrice si sanitare, gresie, faianta, parchet triplu stratificat, termopan, usa metalica. Apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, cu mobilier si electrocasnice de calitate. Este pregatit pentru a fi locuit de o familie cu copii.

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu comercial Soseaua Oltenitei Agentie - 0 comision - exclusivitate 406000 €
Spatiu comercial Soseaua Oltenitei Oltenitei, Bucuresti

Societatea noastra va propune achizitionarea un spatiu comercial stradal pe Soseaua Oltenitei in suprafata de 135 mp cu o vitrina de 12 ml foarte vizibil cu trafic pietonal bun ideal investitie. Proprietatea este inchiriata pana in anul 2021 cu 2450 euro pe luna. Pret de vanzare 406.000 euro.

406000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 470 EURO lunar Proprietar 470 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 470 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Ofer spre inchiriere apartament semi-decomandat situat pe strada Panselelor nr.2, bloc 146. Pe strada exista multe locuri de parcare. Apartamentul este proaspat zugravit. Eventualele achizitii de TV, mobila de sufragerie, covoare, s.a. se vor discuta la fata locului. Apartamentul are 2 bai cu cada, AC, masina de spalat rufe, masina de spalat vase (mare), frigider, plita, cuptor, hota, boiler electric la baia mare montat pe hol (daca va fi cazul), 3 spatii de depozitare foarte mari, dormitoarele au paturi de 180 cm si 160 cm. uscator de rufe exterior. In bloc sunt 2 lifturi. Kaufland, Shop&Go si M Aparatorii Patriei la 7 minute. Mesaj pe whatsapp.com, va rog.

470 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 85000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Ap.3 cam cf I dec, 2 gr.sanitare, usa metal, termopan, A.C., fara alte imbunatatiri, zona Oltenitei-cimitirul Catolic. Exclus credit imobiliar, doar cash. Proprietar, exclus agentii.

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Oltenitei - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa 3 camere Bucuresti, Oltenitei - 150000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Vand casa la curte , 298 m teren , din care amprenta casei 90 m , sector 4 , zona petrom oltenitei . Casa este de caramida si detine toate utilitatile ( gaze , lumina , canal , apa curenta , internet) , strada asfaltata . Incalzire centrala , izolata termic la exterior , tamplarie noua , aer conditionat . Deschiderea este de 12m cu acces auto . Actele sunt perfectate , gata de vanzare. Ofer seriozitate , nu accept niciun fel de schimb .

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 75000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Proprietar, vand apartament 3 camere, decomandat, etaj 1/8, 69 mp, bloc 1982, 10 min.metrou, sector 4, str.Anton Bacalbasa, 2 gr.sanitare, renovat (GFPT+Um), contorizat, vedere spate. Pret 75000 EUR. Tel: 729 - arata telefon - Imobilul este situat la 10 minute de mers de metrou Aparatorii Patriei si la 5 minute de STB. Vecinatati: 3 scoli, 3 gradinite, Kaufland, spital Bagdasar, restaurant, magazine, posta, piata agroalimentara. Apartamentul este liber, cu vedere in spate, izolat termic. Se vinde cu mobila de bucatarie si hol, 1 aparat AC.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 71500 EURO Proprietar 71500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 71500 EURO Oltenitei, Bucuresti

Vand apartament 2 camere complet mobilat si utilat cu electrocasnice, balcon mare inchis, sistem de efractie, suprafata mare, bine compartimentat, camere mari comparativ cu ce se construieste acum (apartamente de 3 camere cu dormitoare de 10mp pe care iti cer peste 100.000 euro), zona buna si linistita(intrare Popesti, imediat dupa biserica in spatele magazinului Lidl. Foarte aproape de centre comerciale de interes, gradinite, scoli, Universitatea Spiru Haret,statie tramvai, statie autobuz. Se inchiriaza foarte usor. Incalzire cu centrala de apartament. Foarte calduros iarna si racoros vara, este situat intre alte doua apartamente astfel nu are pereti exteriori pentru a pierde caldura din acest motiv este foarte economic din punct de vedere energetic. Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente

71500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Oltenitei - 296 EURO lunar Proprietar 296 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Oltenitei - 296 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Apartament cu doua camere, situat in bloc cu patru etaje, curat, mobilat, utilat ( AC, CT, TV, frigider, aragaz, masina de spalat), balcon, loc de parcare platit. Zona linistita, Oltenitei - P-ta Sudului

296 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Oltenitei - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Oltenitei - 48000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Apartamentul se afla in zona Scolii de Politie de pe Soseaua Oltenitei

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Oltenitei - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament cu 3 camere semidecomandat Bucuresti, Oltenitei - 78000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Apartament 3 camere,semidecomandat,doua bai, confort 1, in zona Sos.Oltenitei - Aparatorii Patriei,la 6 minute de metrou si 1 minut de tramvai, intr-un bloc civilizat, din 1984.Apartamentul este in stare foarte buna, dispune de gresie, faianta, termopan, parchet, partial mobilat si utilat, pregatit gata de mutare.Eliberare imediata! Confort: 1 , Numar nivele: 8 , Suprafata utila: 68,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 6 , Compartimentare: semidecomandat , Anul constructiei: 1985 , Incalzire: centrala bloc ,

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 69500 EURO Proprietar 69500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 69500 EURO Oltenitei, Bucuresti

Apartament 2 camere sect 4, Oltenitei, Samoila Dumitru.Curat, renovat, termopan, gresie, faianta, parchet, instalatii noi, bloc reabilitat termic, cadastru, intabulare, certificat energetic, liber Confort: 1 , Numar nivele: 4 , Suprafata utila: 50,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 3 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1986 , Incalzire: incalzire centralizata ,

69500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 43000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Garsoniera zona Sun Plaza. Suprafata utila 37 m2. Termopane, gresie faianta usa metalica. La 1 statie de tramvai de Sun Plaza catre Popesti pe Oltenitei nu primul rand de blocuri. Etaj 1/4 . Bloc civilizat.

43000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Oltenitei - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bucuresti, Oltenitei - 300 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Ap de anchiriat 2camere sos oltenitei vizavi de scoala de politie

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 62 camere Bucuresti, Oltenitei - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare apartament cu 62 camere Bucuresti, Oltenitei - 46000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Garsoniera in zona Berceni-Oltenitei Suprafata totala:41.84 Suprafata utila:32.62 Camera:17.75 Bucatarie:6.43 Baie:3.03 Hol:5.41 Balcon:6.24 Garsoniera este situata in bloc mixt din anul 1982 la etajul 2/4. Blocul dispune de 2 intrari fata/spate.Garsoniera este renovata recent si dispune de termopane,parchet,gresie,faianta, usi schimbate si contorizata. Detalii la nr de telefon:0721239336 Ileana

46000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 370 EURO lunar Proprietar 370 €
Inchiriere garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 370 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Inchiriez garsoniera decomandata, in bloc nou, langa metrou Piata Sudului (5 min), utilata si mobilata complet (masina de spalat, frigider, aragaz, hota, aer conditionat,TV). ***Solicit agentiilor sa NU preia anuntul!!!

370 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 145000 EURO Proprietar 145000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 145000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Apartament deosebit - modificat din 4 camere in 3 si renovat la cele mai inalte standarde, living generos cu iesire directa pe terasa de aproximativ 50 mp (vedere in spatele blocului, nu la bulevard, amenajata cu travertin, jardiniere de jur imprejur cu arbusti thuya, pavaj din cauciuc). Sunt foarte putine apartamente de acest gen in Bucuresti.  90 metri patrati utili (exclusiv terasa).  Bloc din 1984 constructie tip monolit cu lift.  Incalzire centralizata cu centrala termica Junkers/Bosch. Toate instalatiile sunt ingropate in sapa (nimic aparent).  Contorizare individuala (apometre, gaz, etc).  Placare cu piatra naturala hol + living (bar).  Parchet masiv esenta exotica (Tawari), lacuit, in stare foarte buna (9.5/10). Poate fi raschetat/finisat pe termen lung (de mai multe ori) daca se considera necesar.  Calorifere din otel + decorative aluminiu (ex: iesirea pe terasa). Niciodata nu au fost pornite toate simultan.  Apartamentul are propria izolatie termica (desi blocul nu este inca reabilitat) si este foarte calduros iarna.  Bucatarie + hol placate cu faianta rectificata si marmura Capuccino.  Tamplarie PVC Rehau si Aplast cu termopan de izolare fonica  Complet mobilat cu mobila pe comanda care se potriveste perfect pe fiecare spatiu din apartament (cf. poze). Mobila (evident) va ramane noului proprietar.  Cablaj structurat pt toata casa. Inclusiv conexiune net intre living si camera tehnica prin tehnologie MoCA.  Instalatie electrica refacuta complet pe cupru, lumini refacute complet (cap scara / cap cruce unde este relevant), alarma, senzor inclusiv pe terasa (special - nu se activeaza la animale e.g. pisici, pasari etc).  Prize + intrerupatoare bticino culoare argintiu in toata casa. Priza inclusiv pe terasa.  Cablaj audio 5+1 in living integrat in pereti (nu se vede nici un fir).  Bucatarie complet mobilata, plita cu inductie Electrolux, hota decorativa Ariston, cuptor Whirlpool, frigider Ariston, masina de spalat vase Whirlpool (latime 45cm)  Boxa aferenta apartamentului (aprox 3.5mp).  Aer conditionat 12000 BTU Samsung  Apartamentul se vinde pentru ca proprietarii s-au mutat la curte si a fost igienizat (zugravit) dupa mutarea proprietarilor.  Autorizatie loc parcare pe Sos Oltenitei.  Mega Image, farmacii la parterul blocului, Lidl visavis de bloc. Mega Image Concept Store (deschis 24x7) la 10 minute de mers pe jos.  Statie tramvai in fata blocului, metrou Piata Sudului la 8-10 min de mers pe jos. Mall (Sun Plaza) la 8-10 minute de mers pe jos. 

145000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 58900 EURO Proprietar 58900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 58900 EURO Oltenitei, Bucuresti

EXCLUS AGENTII! Proprietar, ofer spre vanzare apartament cu 2 camere, la parter (inalt) decomandat, cu boxa la subsol. Apartamentul se afla intrun imobil cu regim de inaltime P inalt + 3 etaje. Este renovat recent, are gresie, faianta, parchet, termopane si centrala termica. Imobilul se afla pe Sos Oltenitei, in imediata apropiere a Scolii de Politie, la o statie de Oraselul Copiilor si statia de metrou C-tin Brancoveanu, iar in sens opus , o statie pana la Mall Sun Plaza si Big Berceni. Pretul este usor negociabil doar la fata locului.

58900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 47000 EURO Proprietar 47000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 47000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Bloc nou finalizat 2016 ,apartament tip studio 43 mp ,finisat modern la cheie ,etajul 3 ,liber acte la zi, situat pe Sos Oltenitei ,la granita cu Popesti , Exclusivitate !!

47000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Oltenitei - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Oltenitei - 300 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Rog fara agentii imobiliare Proprietar inchiriez apartament 2 camere mobilat si utilat (inclusiv aer conditionat) Etaj 5/8 Bloc cu 2 lifturi Interfon Este situat vav de scoala de politie pe soseaua oltenitei Aproape de mall sun plaza Suprafata 35mp, este un apartament micut dar cochet Semidecomandat Fara agentii imobiliare Contact si vizionare oricand 1luna + 1luna garantie

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 65000 EURO Oltenitei, Bucuresti

apartament pe sos. oltenitei colt cu panselelor et 2 doua camere app. f frumos de vazut urgent termopan de calitate balcon inchis 10 m bucatarie mare etc.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Oltenitei - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 2 camere Bucuresti, Oltenitei - 65000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Vand apartament 2 camere, semidecomandat suprafata 53 mp, 2 balcoane curat stare f buna , termopane , gresie, faianta , stradal piata sudului 2 min metrou 2 min Sun Plaza mall

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 45700 EURO Proprietar 45700 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 45700 EURO Oltenitei, Bucuresti

Se vinde garsoniera dubla (dormitor separat) de aproximativ 42 mp situata pe sos Oltenitei 396 A, Bl 1,Sc B, Ap 22,Et 3,Sector 4 cu orientare spre Sud, amplasata la mijloc (nu pe colt), aflata la cateva minute de mers pe jos pana la Kaufland, Lidl, la 15 min de metrou "Aparatorii Patriei". Face parte din ansamblul rezidential Corvaris 12 construit in anul 2016. Are imbunatatiri cu produse Romstal. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la numarul de tel: 723 - arata telefon -

45700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 56900 EURO Proprietar 56900 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 56900 EURO Oltenitei, Bucuresti

Apartament cu 2 camere ,bloc nou, sos Oltenitei in ansamblul Rezidential Gama Residence,centrala proprie,lift,finisat la cheie,acte si gaze ! BONUS (boxa la subsol) ! Mutare imediata!! Comision 0% Se accepta orice modalitate de plata ! Confort: 1 Tip imobil: Bloc de apartamente Numar Bai: 1 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da

56900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 10578 EURO Proprietar 10578 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Oltenitei - 10578 EURO Oltenitei, Bucuresti

Vand garsoniera zona soseaua Oltenitei, compusa din camera de zi, vestibul, baie, bucatarie, si balcon inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan low-e. Garsoniera este situata la etajul 1, intr-un imobil cu 4 etaje, cu vedere la strada. Foarte bine izotata termic (detine certificat energetic de nivel A). Pardoseli din parchet si gresie, pereti faianta si zugraveli lavabile. Este racordata la gaze, energie electrica, apa, canalizare, cablu TV, internet, cu contorizare individuala. Este complet mobilata si are in dotare echipamente electrocasnice (centrala proprie pe gaz, aragaz, senzor gaze, hota, combina frigorifica cu functie No frost si control al umiditatii, masina de spalat, aer conditionat cu sistem inverter, televizor led). Acces facil la mijloace de transport in comun (tramvai - 3 minute, metrou 10 minute), supermarket Kauflan, Lidl, Mega Image.

10578 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Oltenitei - 78000 EURO Oltenitei, Bucuresti

Este situat la intersectia Pct. St. Dumitrescu cu Lalosu (nu este in primul rand de blocuri de pe Oltenitei, deci nu este galagie de pe sos. Oltenitei), la 10 min distanta de mers pe jos de Parcul Oraselul Copiilor, la 10 min de statia de metrou Eroii Revolutiei, cresa/gradinita/scoala generala la 10 min distanta, piata Progresul in zona. Acces foarte facil la transport in comun (tramvai/autobuz/metrou). Apartamentul este izolat termic pe interior, usi interioare schimbate, usa intrare metalica, parchet in toate camerele+hol, apometre, centrala gaz Bosch montata anul trecut, calorifere schimbate inclusiv instalatia (ppr), aer conditionat, geamuri termopan. Bucataria este marita eliminand debaraua din ea astfel suprafata a crescut de la 8.4 mp la 11 mp. Baia a fost renovata complet anul trecut (s-a schimbat faianta/gresie/mobilier/instalatie). Apartamentul avand centrala este debransat de la agentul termic, astfel este eliminat riscul de a ramane fara apa calda sau caldura. Dispunem de 2 locuri de parcare (unul in fata si unul in spatele blocului cu acces direct la el. In acest pret se ofera si o boxa cu o suprafata de aprox 10 mp (subsolul este foarte curat). An constructie bloc 1991. Pretul este negociabil.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Oltenitei - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Oltenitei - 150 EURO lunar Oltenitei, Bucuresti

Se ofera spre inchiriere uscatoria blocului, transformata in sediu de firma: - localizare stradala (Soseaua Oltenitei nr 244 vis-a-vis de Stadionul Romprim) - interfon - grup sanitar - camere de filmat - usa metalica - cutie postala pentru corespondenta Pentru vizionare sau orice alt detaliu, va rog sa sunati.

150 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii