Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Ilfov, Ciolpani - 2 EURO

2 €  De vanzare
Showroom + Depozit de inchiriat DN1(Ciolpani) Imobilul este localizat la 33km de Bucuresti, cu acces facil la DN1 (E60) si beneficiaza de o foarte buna vizibilitate.Spatiul showroom + depozit contin - depozit 1669 mp + 2 etaje de showroom si birouri 821 mp, podea din sapa autonivelanta, structura din metal cu sandwich panele, acces prin 5 usi, inaltimea depozit: 10m, rafturi de depozitare, bai, locuri de parcare, apa, canalizare, centrala proprie, internet, paza, usi culisante, sistem hidranti interior si exterior. Pretul este de 2.5 euro/mp, direct de la proprietar. FINISAJE/DOTARIAlte dotari: AC, centrala termica, camere depozitare, acces asfaltat, hale, garaj, gresie, faianta, geamuri termopan, electricitate 220/380V, gaz, apa, fosa septica, statie de transformare, podele industriale, acces facil pt camioane grele, echipamente de incalzire si ventilatie., suprafata utila: 2490, suprafata totala: 2000, anul constructiei: 2002

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 2490 m2
Suprafata teren: 2000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Ciolpani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Ciolpani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciolpani.

Este Ciolpani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Ilfov, Ciolpani  - 395000 EURO Proprietar 395000 €
Vanzare spatii comercial Ilfov, Ciolpani - 395000 EURO Ciolpani, Ciolpani , jud. Ilfov

Se vand 2 hale/spatii de depozitare situate pe un teren cu suprafata de 5.000 mp in localitatea Ciolpani, jud. Ilfov, fiecare cu suprafata de 300 mp x 2. Terenul este imprejmuit cu gard de metal , are deschidere la 2 strazi cu porti de acces la ambele capete, 2 puturi de apa si fosa septica iar un drum pentru auto cu tonaj mare traverseaza terenul pe toata lungimea. Cladirile au fiecare dimensiunile de 10x30x5m (inaltime maxima), sunt racordate la curent electric 380 V, 68 kw putere, si au grup sanitar propriu. In prezent in fata exista retea de gaze si urmeaza sa se faca racordul la apa si canal. Spatiile pot fi folosite pentru productie ori pentru depozitare. Momentan cele doua constructii sunt inchiriate cu contract pe o perioada de 3 ani, cu posibilitate de a se prelua contractele. Birouri - Spatii comerciale - Ciolpani , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti - Ilfov

395000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(