Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Cluj, Ciucea - 125000 EURO

125000 €  De vanzare
Spatii 400mp,teren 500 mp,toate utilitatile,compartimentat.

Pe site din 19-11-2023
Vizualizari 69
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 400 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Ciucea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Ciucea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciucea.

Este Ciucea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Ciucea  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Ciucea - 65000 EURO Ciucea, Ciucea , jud. Cluj

Terenul este situat la 4 km de comuna Ciucea(Jud Cluj) suprafata de 4,8 hectare,are intrare din drumul principal,apa si curent,mai multe detalii va ofer la telefon.. Terenuri - Vanatori , Terenuri - Cluj

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Ciucea  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Cluj, Ciucea - 85000 EURO Ciucea, Ciucea , jud. Cluj

Imobilul este situat in la intrarea in comuna Ciucea, este prima casa pe dreapta daca te deplasezi din directia Oradea spre Cluj pe DN1. Amplasamentul casei este in coltul terenului fiind prevazuta cu doua porti de intrare, una dinspre aleea cu acces din DN1, aceasta este intrarea principala, care se continua pana pe rampa celor de la CFR de unde este si accesul la cea dea doua intrare care este la mijlocul terenului. Structura de rezistenta este din beton armat, cu pereti din caramida de aproximativ 40 cm, tencuiti care nu sunt izolati termic, acoperisul cladirii este acoperit cu tigla. Imobilul dispune de doua etaje, etajul 1 si parter/demisol. Compartimentare imobil la etajul 1: - hol de acces foarte spatios unde se poate face si o bucatarie, exista acces la scurgere si conducte de apa. - 3 dormitoare - 1 baie Compartimentare la parter: -hol de acces -bucatarie -baie -2 dormitoare -pivnita spatioasa cu acces si din interior si din exterior Racordata la electricitate, fibra optica, apa curenta si canalizare, incalzirea se face pe lemne cu sobe de teracota. Terenul in suprafata totala de 1500 m2 pe care sunt plantati pomi fructiferi, acesta este imprejmuit cu gard din plasa. Case are o amprenta la sol de 180 m2, o anexa pentru lemne si depozitare si un foisor. Daca aveti nevoie de mai multe informatii si poze va rog sa ma contactati telefonic. Case de vanzare - Ciucea , Case de vanzare - Cluj

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(